پخش زنده
امروز: -
شاخص دسترسی به آب شرب و بهداشتی در جنوب سیستان و بلوچستان، پایینترین شاخص در کل کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان ، نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی در سفر به شهرستان نیکشهر و بازدید از روستاهای منطقه، با بیان این مطلب گفت: با وجود اینکه بیشتر سدهای بزرگ سیستان و بلوچستان در جنوب استان قرار دارد و از طرفی در کنار اقیانوس قرار داریم، اما 81 درصد مردم منطقه به صورت سقایی آبرسانی میشوند.
معینالدین سعیدی افزود: فریاد تشنگی مردم منطقه به گوش مدیران وزارت نیرو نمیرسد و انتظار داریم صدا و سیما، صدای مردم جنوب استان را به مسئولان عالی کشور برساند.
وی با بیان اینکه خدمات بینظیر نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزههای مختلف را هیچ چشم منصف و بینایی نمیتواند منکر شود، گفت: در حوزه آب، متاسفانه کم کاری بسیار زیادی اتفاق افتاده است به طوریکه تنها 19 درصد مردم حوزه دشتیاری و چابهار دسترسی به آب شرب بهداشتی دارند و رسانهها باید فعالیت بیشتری در این خصوص داشته باشند.
معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، دشتیاری و قصرقند در مجلس شورای اسلامی همچنین در مراسم کلنگزنی ساخت مدرسه 12 کلاسه که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیزمدارس کشور به زمین زده شد، گفت: بیشاز 6 هزار کلاس درس در حوزه انتخابیه چابهار نیاز است که ساخته شود و برای این امر، نیازمند حمایت بیشتر کمکهای دولتی و مساعدت خیران هستیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم در این مراسم گفت: این مدرسه در زمینی به مساحت 2هزار مترمربع با اعتبار 5 میلیارد تومان ساخته میشود.
مهرالله رخشانی مهر افزود: سیستان و بلوچستان از نظر فضای آموزشی در سطح پایینی نسبت به کشور قرار دارد و برای همین منظور، 150 میلیارد تومان در ردیف بودجه ملی اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی همچنین درخصوص مجتمع بزرگ کارگاهی شرکت پرلیت منطقه هیچان که به آموزش و پرورش واگذار شده است، گفت: هر چه سریعتر باید نوسازی، محوطه سازی، دیوارکشی و ارسال تجهیزات لازم برای این مجتمع صورت گیرد.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور همچنین برای ساخت مدرسه و حل مشکلات آموزشی در روستاهای شگیم، کوچینک و آبگاه، قول مساعد داد.