در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ؛
تدوین راهنمای مسیر ارجاع بیماران مبتلا به علائم کرونا
راهنمای مسیر ارجاع بیماران مبتلا به علائم کووید-19 بر اساس دستور های جدید ابلاغی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس این راهنما، علائم
بیماران مشکوک به کووید-۱۹ در مراحل خفیف، متوسط، شدید و روشهای مواجهه با هر گروه از بیماران تدوین شده است.
دکتر مهدی قلیان افزود: بر اساس این راهنما در صورتی که بیمار دچار علائم خفیف (تب، سرفه، بدن درد، گلو درد، ضعف) باشد به شرط نداشتن بیماری زمینهای در منزل استراحت و در صورت شدت علائم به مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته یا درمانگاه مراجعه میکند مینماید که در صورت نیاز از طریق این مراکز به سطوح بعدی ارجاع میشود.
وی گفت: در صورت اینکه بیمار علائم متوسط همچون (تب، سرفه، بدن درد، به همراه تنگی نفس یا افزایش تعداد تنفس) را داشت به مراکز تخصصی منتخب سطح دو ارجاع میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین بیمارانی که در مرحله شدید قرار دارند و دارای علائمی همچون (تب، سرفه، بدن درد به همراه تنگی نفس شدید و یا کاهش سطح هوشیاری) هستند پس از تماس با اورژانس ۱۱۵ به اورژانس بیمارستانهای امام رضا (ع)، شهید هاشمی نژاد و فارابی انتقال مییابند.
دکتر قلیان تاکید کرد: مراقبتهای پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ نیز از طریق مراکز خدمات جامع سلامت و دفاتر پرستاری صورت میگیرد
وی افزود: بر اساس این راهنما، بانوان باردار در صورت ابتلا به کووید-۱۹ به مراکز خدمات جامع سلامت مربوطه برای ویزیت ارجاع میشوند و درصورت دارا بودن علائم زایمان به اورژانس عدالتیان انتقال مییابند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: مردم در صورت بروز هر گونه علامت مشکوک به کرونا، پیش از هر اقدامی برای اطلاع بیشتر با سامانه ۱۹۱ تماس بگیرند.