افزایش زمان پخت در نانواییهای ایلام
مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: زمان پخت نان در برخی نانواییهایی این استان به دلیل جلوگیری از تجمع و ازدحام مردم و امکان رعایت پروتکلهای بهداشتی افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ کامران سلیمانپور اظهار داشت: پس از بررسیهای به عمل آمده شاهد تجمع افراد
و شلوغی در حدود ۴۰ نانوایی در ایلام بودیم که
به دلیل نگرانی از نظر ابتلا و شیوع کرونا در این مکانها ساعت پخت این تعداد نانوایی افزایش یافت.
وی یادآور شد: پخت نان در نانواییهای ایلام تا ساعت ۱۰ شب انجام میشود تا از تراکم جمعیت در صف نانواییها به منظور پیشگیری از شیوع کرونا و همچنین تسهیل در امر تامین نان مردم، کاسته شود.
سلیمان پور با بیان اینکه سهمیه آرد این نانواییها نیز افزایش یافته است افزود: در بازدیدهای مکرر از نانواییهای سطح شهر مشاهده شد که بیش از ۵۰ درصد آنها پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند.
مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: متصدیان نانواییها به عنوان تامین کننده نان مورد نیاز مردم و سرکارداشتن با سلامتی مردم باید پروتکلهای ابلاغی در راستای پیشگیری از کرونا را رعایت کنند.