رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل
آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل
همزمان با ماه محرم آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل با اشاره به برگزاری این آیین بصورت ویژه در نانواییهای سنتی این شهرستان گفت: نان عباس علی به نام حضرت ابوالفضل (ع) پخته میشود و مردم شهرستان معمولا آن را به عنوان یک نان نذری میپزند.
سید حسین چاکری افزود: بنابر یک آیین سنتی نانوایان شهرستان آران و بیدگل، همزمان با ماه محرم نان عباسعلی را پخت کرده و بین عزاداران امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) توزیع میکنند.
وی گفت: این نان با عنوان «نان شیرین» یا «نان شیری» پخته میشود که آرد، روغن، شکر، شیر، زعفران، زرد چوبه و زنجبیل مواد اصلی آن را تشکیل میدهد.
آیین پخت نان عباسعلی آران و بیدگل در خرداد سال ۱۳۹۵ به شماره ۱۲۰۰ در فهرست آثار معنوی و ناملموس کشور به ثبت رسید.
پخت این نان در تمام ایام سال و کیفیت مطلوب آن موجب شده که نان شیرین یا همان نان عباسعلی یکی از سوغاتهای شهرستان آران و بیدگل محسوب شود.
آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آئین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل