پخش زنده
امروز: -
دومین کارخانه تراکتور سازی سیرجان برای تولید تراکتورهای شالیزاری فعال شد .
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان؛ مدیر عامل کارخانه های تراکتور سازی منطقه ویژه اقتصادی سیرجان با اشاره به
خود کفایی درعرصه تولید تراکتورهای باغی و شالیزاری گفت:با وجود تحریمها، قادر به صادرات انواع تراکتورهای تولیدی هستیم.
حسین صالحی افزود : به همت مهندسان جوان با فناوری جدید به تولید پیشرفته ترین و بهترین تراکتورها رسیدیم و افتخارمان این است که تولید ملی از نظر پیشرفت و استقامت و مدرن بودن مشابهی در دنیا ندارد.
وی گفت : این کارخانه 500 دستگاه تراکتور شالیزاری در سال تولید وبرای60 نفرمستقیم و500نفر غیر مستقیم شغل ایجاد می کند که در صورت حمایت بیشتر ظرفیت تولید تا 1500 دستگاه تراکتور قابل افزایش است.
مدیر دو کارخانه تراکتو سازی سیرجان گفت : بیش از 90 درصد قطعات بومی سازی است و این نقش بسیار مهمی در شکوفایی اقتصادی و مقابله با تحریم ها در شرایط کنونی دارد و خود حاکی از همت بلند این جوانان برای تحقق جهش تولید و قطع کامل وابستگی به قطعات وارداتی است.
وی با انتقاد از برخی کم توجهی ها به تولید گفت : ما از ابتدای سال برای سهمیه گازوئیلی که باید تراکتورمان را روشن کنیم و تحویل کشاورز بدهیم اقدام کردیم و هنوز موفق به اختصاص این سهمیه گازوئیل نشدیم .
مجتبی غلامرضاپور مدیر پشتیبانی این کارخانه تراکتور سازی هم گفت : ظرفیت تولید در دو کارخانه تراکتور سازی سیرجان به گونه ای است که در سال جهش تولید می توانیم صادرات هم داشته باشیم .
سهراب بهاءالدینی سرپرست فرمانداری سیرجان هم گفت: این واحد تولیدی می تواند الگویی موفق در بخش صنایع منطقه باشد و امروز سیرجان به قطب تولید تراکتور کشور تبدیل شد.
کارگران سختکوش این کارخانه هم با ابراز رضایت از اشتغال در واحد تولیدی و صنعتی افزود: با تلاش و کار خود کشورمان را از وابستگی نجات می دهیم وبه اقتصاد کشور کمک میکنیم
در کارخانه های تراکتور سازی منطقه ویژه اقتصادی سیرجان سالانه 800 دستگاه تراکتور پیشرفته کمر شکن باغی و 500 دستگاه تراکتور پیشرفته شالیزاری تولید می شود و در مجموع 110 به طور مستقیم و 700 نفر به صورت غیرمستقیم مشغول بکارند.