پخش زنده
امروز: -
مهارت آموز دیروز و تعمیرکار حرفه ای امروز می گوید: تعهد، مشتری مداری و انصاف سه ویژگی مهم یک تعمیرکار ماهر است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ علی بیطرفان هشت سال پیش در یکی از آموزشگاه های دولتی فنی و حرفه ای دوره تعمیرات لوازم خانگی را به صورت رایگان طی کرده است اما از همان زمان تصمیم میگیرد این مهارت را ادامه دهد و تبدیل به یک تعمیرکار ماهر شود.
علی بیطرفان جوانی است که از فرصت استفاده کرده و با فراگرفتن یک مهارت امروز به درآمدزایی مناسبی رسیده است.
او به دوربین (حرفهای شو) از یادگیری مهارت همراه با پشتکار و روحیه مشتری مداری می گوید و ادامه می دهد: می توان بدون سرمایه خاصی و حتی بدون داشتن مغازه و کارگاه هم کسب و کاری راه انداخت.
این تعمیرکار ماهر لوازم خانگی می گوید: بعضی روزها آنقدر کار وجود دارد که حدود ساعت ۳ بامداد به خانه برمیگردم.
دو کیف حاوی ابزارآلات همراهان همیشگی او هستند او از علاقه مندی به کارش و از احساس رضایتی که از مهارت خود دارد می گوید.
او بر این باور است: وقتی که کاری را انجام می دهم فکر میکنم این لوازم خانگی خانه خودمان است و آن را به بهترین شکل ممکن تعمیر می کنم.
البته همین حس تعهد و مشتری مداری اوست که مشتریان برایش صف می کشند.
او می گوید: تعمیرکار حرفه ای لوازم خانگی بایستی مهارت لازم در تعمیر انواع لوازم خانگی مانند تعمیرات و عیب یابی ماشین لباسشویی، رفع مشکلات ماشین ظرفشویی، توانایی عیب یابی و تعمیر یخچال، ماکروفر، جاروبرقی و غیره را داشته باشد که این مهم جز با گذراندن دوره های مهارت آموزی فنی و حرفه ای به دست نمی آید.
آقای بیطرفان که از درآمدش راضی است می گوید: در یک ماه تا ۱۰ میلیون تومان هم کار کرده است.
او به ترفندهای افزایش سود در شغل تعمیرات لوازم خانگی اشاره می کند و می گوید:همواره سعی کنید به بهترین صورت ممکن مشکل را شناسایی و آن را عیب یابی و تعمیر نمایید؛ به روز بودن و آشنایی با تعمیرات انواع برندها و مدل های لوازم خانگی جزو مهم کار ماست.
او سرعت عمل و خوش قول بودن را هم از ویژگی های یک تعمیرکار موفق می داند و می گوید: چنین تعمیرکاری وقتی قیمت مناسب و منصفانه را در نظر می گیرد مشتریانش هم بیشتر می شود و همین خوب کار کردن خودش تبلیغ کارش می شود.
نیازسنجی گام نخست آغاز مهارت آموزی است و با توجه به اینکه لوازم خانگی از جمله پرمصرف ترین وسایل در خانه هستند ممکن است نیاز به تعمیرات داشته باشند که شغل تعمیرات لوازم خانگی می تواند یکی از پردرآمدترین مهارت های فنی بازار باشد و تعمیرکار حرفه ای در این زمینه از بازار کار خوب و پرسودی بهره مند شود.
همچنین با توجه به هزینه های گزاف خرید لوازم خانگی بسیاری از مردم به جای تعویض لوازم خانگی به دنبال تعمیر آن و برطرف کردن مشکل به وجود آمده هستند. این موضوع دلیل دیگری برای رونق گرفتن بازار تعمیرات لوازم خانگی و آینده شغلی خوب برای تعمیرکاران حرفه ای تعمیرات لوازم خانگی است.
بنا براین برای انتخاب یک مهارت ابتدا به نیاز ها و محدودیت های اطرافتان بنگرید و سپس قدم های بعدی را محکم و با تلاش و انگیزه بردارید که قطعا موفق خواهید شد.
شاید سوژه گزارش بعدی (حرفه ای شو) شما باشید.
گزارش: زهرا شفیعی