با هدف توزیع عادلانه ثروت؛
واگذاری بخشی از سهام شستا در بورس
معاون توسعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: بخشی از سهام شستا در بورس واگذار می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در نشست شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: با هدف کمک به معیشت اقتصادی کارگران ۱۰ درصد از سهم بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور یعنی شستا در بورس واگذار شد.
غلامرضا پناه افزایش چهار برابری تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان، راه اندازی بانک اطلاعاتی شرکتهای تعاونی، شفاف سازی معاملات و تعیین تکلیف شرکتهای تعاونی زیانده و راکد را از دیگر فعالیتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد وافزود: با تغییر و اصلاح برخی سیاستها و اقدامات جدید درآمد صندوق رفاه تامین اجتماعی شش برابر شده است.
وی تعدد ضوابط، قوانین موازی و کاغذ بازی را از عوامل تخلف و فساد اداری و از موانع تحقق سیاستهای تولید اشتغال و ارتقاء تامین اجتماعی برشمرد و ادامه داد: به منظور بهبود فرایندها و گسترش چتر حمایتی تامین اجتماعی به پیشنهاد و تدبیر رئیس سازمان تامین اجتماعی هزار و ۸۰۰ دستورالعمل این حوزه اصلاح و به ۶۰ دستورالعمل تقلیل مییابد.
غلامرضا پناه فنی و حرفهای را مظلومترین حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برشمرد و گفت: سهم اعتبارات این نهاد سه درصد افزایش دارد، این در حالی است که این نهاد رسالت پرورش نیروی کار ماهر را عهده دار است.
وی اضافه ظرفیت پوشش بیمه عشایر و روستائیان در استان را کم عنوان کرد و بر تلاش بیشتر متولیان به خصوص فرمانداران و بخشداران برای گسترش چتر حمایتی تامین اجتماعی در مناطق روستائی و عشایری تاکید کرد.
بین آموزشهای فنی و حرفهای و نیازهای جامعه تناسب وجود ندارد
نماینده مردم شهرستانهای بویر احمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به نبود بانک اطلاعاتی بیکاران و انجمن صنفی کارگران گفت: برنامههای سازمان تامین اجتماعی خدماتی مثل بیمه کار و مشاغل سخت به علت منافع محوری اندک است.
مهدی روشنفکر با بیان اینکه تناسبی بین آموزشهای فنی و حرفهای و نیازهای جامعه نیست، افزود: بسیاری از آموزشها اشباع شده و تاثیری در کار آفرینی و کاهش بیکاری ندارد.
وی با طرح این سوال که چرا هنوز در کارگاههای استان حضور کارگران افغانی پر رنگ است بر ضرورت ایجاد شعبه آموزش فنی حرفهای در شهرستانهای دنا و مارگون تاکید کرد.
سه شهرستان کهگیلویه و بویراحمد بدون ساختمان اداری
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی هم سهم استان را از پوشش بیمه کارگران ساختمانی اندک خواند و گفت: بر اساس بخشنامههای دولت دو هزار و ۵۰۰ کارگر ساختمانی در کهگیلویه و بویر احمد باید زیر پوشش بیمه قرار بگیرند که تاکنون تنها ۱۰۰ نفر بیمه شده اند.
خانم نیک مرام به کمبود نیرو و فضای اداری در حوزه کار تعاون و رفاه اجتماعی اشاره کرد و گفت: در سه شهرستان تازه تاسیس استان هیچ ساختمانی برای ارائه خدامات وجود ندارد.
وی افزود: با هدف شفاف سازی و تسهیل در ارائه خدمات و پیشگیری از فساد سامانه اطاعاتی کار در استان راه اندازی شد.
اضافه شدن ۹۷ تخت درمانی به بیمارستان شهدای گمنام یاسوج
معاون درمان تامین اجتماعی استان هم گفت: بیمارستان تامین اجتماعی یاسوج رتبه نخست کشور را به لحاظ کیفیت خدمات درمانی در میان مراکز درمانی تامین اجتماعی کشور کسب کرده است.
آقای اکبری با بیان اینکه شمار تختهای بستری بیمارستان شهدای گمنام وابسته به تامین اجتماعی از ۲۷ به ۶۷ تخت ارتقاء یافت گفت: در قالب طرح توسعه، با هزینهای بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان، ۹ هزار متر مربع و ۹۷ تخت درمانی به فضای فعلی این مرکز بزرگ درمانی اضافه خواهد شد.
مدیر بهزیستی شهرستان بویر احمد هم با اعلام اینکه سه هزار مدد جو در نوبت مستمری بگیران تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند خواستار تامین اعتبار برای زیر پوشش قرار دادن این افراد نیازمند شد.
آقای مرادیان خواستار احداث مراکز اورژانس تامین اجتماعی در شهرستانهای تازه تاسیس در کهگیلویه و بویراحمد شد.
رئیس صندوق کار افرینی امید نیز از افزایش شش برابری پرداخت تسهیلات کارافرینی نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و افزود: تاکنون بیش از شش هزار طرح با اشتغالزایی هشت هزار نفر از محل تسهیلات صندوق کار آفرینی امید در استان اجرا شده است.
کریمی مدیر عامل بیمه تامین اجتماعی روستائیان و عشایر هم گفت: با وجود فعالیتهای فراوان، ۲۴ هزار خانوار تحت پوشش خدمات بیمهای این صندوق قرار گرفته اند که فقط ۷۳۰ نفر از این تعداد مستمری دریافت می کنند.
فروزان مدیرعامل بانک رفاه کارگران هم گفت: در راستای سیاستهای حمایتی دولت، تاکنون ۲۷۰ میلیارد تومان در قالب تسهیلات قرض الحسنه تعمیر مسکن و معیشت به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان هم به کمبود فضای آموزشی و تجهیزات و نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: مربیان فنی و حرفهای برای آموزش مهارتها به متقاضیان، در بسیاری مناطق و مواقع از سرمایه شخصی خود مایه می گذارند.
در حاشیه این نشست معاون توسعه منابع انسانی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از غیبت رئیس سازمان تامین اجتماعی استان و مدیر عامل بانک توسعه تعاون که از اعضای دائم شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی هستند به شدت انتقاد کرد و گفت: بدون شک با افراد غایب در این جلسه برخورد می شود.