به گزاش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم،
آقای غضنفری در برنامه گفتگوی خبری سیمای مرکز قم با اعلام این خبر افزود: ۶۴۲ میلیارد تومان از سوی دولت برای جبران خسارات کرونا به استان قم ابلاغ شده که تاکنون ۷۲ میلیارد تومان آن تخصیص یافته و ۴۰ درصد پرداخت شده است.
وی به تشریح رویکرد اقتصاد استان پرداخت و گفت: فعالیت و اشتغال واحدهای تولیدی، بازگرداندن واحدهای راکد و تعطیل به چرخه فعالیت، ارتقای ظرفیت واحدها و توسعه و ایجاد واحدهای جدید تولیدی ، سیاست استان در زمینه اقتصادی است.
غضنفری خاطرنشان کرد: تاسال گذشته ۴۶ واحد صنعتی و تولیدی راکدو تعطیل احیا شدند که امسال به ۵۶ واحد خواهد رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ، از وجود ۳۸۵ طرح نیمه تمام صنعتی هم در استان خبر داد و تاکید کرد: اتمام این طرحها به ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد که در صورت راهاندازی ، ۱۰ هزار نفر را مشغول به کارخواهد کرد.
وی بانکها را مهمترین منبع تامین سرمایه مورد نیاز واحدهای صنعتی عنوان کرد و افزود: مجموعه بانکهای دولتی و تجاری استان تا قبل از سال ۹۶ نقش اثرگذاری در تولید نداشتند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اضافه کرد: تا سال ۹۶ ، مجموعه بانکی استان یکصد میلیارد تومان به بخش صنعت پرداخت کرده بود، اما در دو سال گذشته این میزان به سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
آقای غضنفری خاطرنشان کرد: با این وجود هنوز بانکهای خصوصی پا به این عرصه نگذاشته اند و این درحالی است که ۴۰ درصد منابع بانکی استان در بانکهای خصوصی است.
آقای غضنفری در ادامه به طرحهای صنعتی و کشاورزی هفته دولت اشاره کرد و گفت: ۳۲ طرح صنعتی و ۲۷ طرح کشاورزی باهزینه ۳۲۵ میلیارد تومانی به بهرهبرداری رسید و برای یک هزار نفر شغل ایجاد کرد.
وی افزود : در یک سال گذشته مجموعاً ۲۶۶ طرح اقتصادی در استان به بهره برداری رسید که موجب اشتغال ۳۸۰۰ نفر شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در پایان تاکید کرد: به علت اجرای سیاستهای فوق الذکر ، نرخ بیکاری با کاهش ۸ دهم درصدی به ۱۰ و دو دهم درصد رسیده است.