بیشتر بخوانید: انتقال سه میلیون قطعه صدف خوراکی به دریا در بندرلنگهمجری این طرح گفت: در تلاش هستیم تا ده تن صدف دو کفهای خوراکی در کارگاه بندرلنگه تولید شود.
رامشی افزود:در دسترس بودن این گونه صدف خوراکی در دریای هرمزگان، استفاده از پوسته و گوشت این نوع صدف، زنده ماندن این گونه صدف بدون آب تا سه روز و رشد و پرورش مناسب در دریا از مهترین مزایای این صدف خوراکی است.
وی گفت: حدود ۱۲ ماه طول میکشد تا این صدفها به اندازه مناسب برای به دست آوردن گوشت میرسند
مجری طرح گفت: اکنون گوشت از این صدف استحصال و کنسرو هم تولید شده است.
رامشی افزود: صدفهای خوراکی کیلویی سه دلار در بازارهای جهانی به فروش میرسد.
رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت:برای راه اندازی کارگاه تولید انبوه صدفهای خوراکی ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است
محمدصدیق مرتضوی افزود: همه مراحل رشد این گونه صدف در دریا است و نیازی به ساخت تجهیزات در محیط نیست.
وی گفت: مطالعات و تحقیقات دست یابی به دانش فنی این طرح از سال ۹۶ با همکاری شش پژوهشگرآغاز شد.
رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت:ایجاد اشتغال برای جامعه صیادی و ساحل نشینان از دیگر اهداف این طرح است.
رئیس اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران نیز در این مراسم گفت: منطقه غرب هرمزگان ظرفیتی بسیار مناسب برای تولید صدفهای خوراکی است.
حسین معصومی افزود: اکنون بیش از ۱۵ هزار تن سالانه در دنیا صدفهای خوراکی تولید میشود که ۹۰ درصد آن در کشورهای آسیایی است.
وی گفت: با حمایتهای سرمایه گذاران برای بسته بندی و فرآوری صدفهای خوراکی میتوان به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم گفت: ما باید از فناوریهای نوین برای استفاده بهتر از ذخایر دریایی استفاده کنیم.
صالح دریانورد افزود: منابع دریایی محدود است و توسعه بخش آبزی پروری میتواند به تامین غذای مردم و اشتغال بیشتر کمک کند.
از پوسته این صدف خوراکی نز در صنایع منبت کاری، وسایل زینتی و خوراک دام طیور به شکل پودر میتوان استفاده کرد.