پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر گفت: در پی آغاز همکاریهای جدید انتقال تجربه و آشنایی با رسانههای مستقل و رگولاتورهای چینی هستیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمد امامیان در نشست سفیر و مسئول بخش فرهنگی چین، با معرفی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) و قالب رسانههای ایرانی فعال بر بستر اینترنت افزود: در ایران شرایطی داریم که شباهتهایی با چین دارد. به جز کشورهایی مانند شما که سرویسهای بومی دارید بسترهایی داریم که مردم از آنها استفاده میکنند.
وی ادامه داد: تا سالهای گذشته ما شبکه حاکمیتیای داشتیم که شبکههای مختلف داشت، اما از ۴ سال پیش رسانههای متعددی بر بستر فضای مجازی به وجود آمدند که زیر نظر ساترا فعالیت میکنند و اکنون حدود ۲۰۰ مجوز صادر شده است.
امامیان گفت: ساترا از زمان تاسیس ارتباطات بین المللی، خود را جدا از رسانه ملی پیگیری کرده است. ما با بیش از ۴۰ رگولاتوری غربی نشست داشته ایم و یکی ازخلاءهایمان گسترش همکاری با رسانههای کشورهای شرقی از جمله چین است.
وی افزود: ما نیازمند تشکیل اتحادیههایی هستیم که در آن دغدغهها و چالشهای مشترکمان را حل کنیم. انتقال تجربیات در سطوح مختلف در قالب کارگاهها همچنین انتقال و به اشتراک گذاشتن فناوریهای نوین از دیگر اقداماتی است که باید صورت بگیرد. همکاری در زمینه سرمایه گذاری هم میتواند به گسترش رسانههای هر دو کشور کمک کند.
چانگ هوآ سفیرچین در ایران هم در این نشست گفت: فکر میکنم ما باید چارچوب (پلت فرم) خود را داشته باشیم تا مردم صدای ما را بشنوند. ما میتوانیم از اشتراکات فرهنگی برای حل و فصل مسایل کنونی استفاده کنیم.
وی افزود: تبادل نظر و فرهنگ کمک میکند چین و ایران همکاریهای بیشتری داشته باشند. با وجود اینکه رسانههای قدیمی همچنان فعال است، اما جوانان برای حضور و فعالیت در رسانههای جدید رغبت بیشتری دارند.
آقای چانگ هوآ گفت: در سالهای اخیر رسانهها و شرکتهای اینترنتی رشد زیادی داشته اند. رسانههای چین سریالها و برنامههای تفریحی تولید میکنند و مطمئن هستم تبادل نظر و تقویت همکاریها نتایج خوبی دارد.