به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، پیروز حناچی، شهردار تهران با اشاره به اینکه شهر هوشمند محور اصلی برنامه پنج ساله سوم شهری است، گفت: در تهران نوآور، شهرداری به دنبال آن است که در راستای هدایت جریان نوآوری موانع موجود در کسب و کارهای نوآورانه را برطرف و کاهش دهد. او افزود: نیل به این هدف مستلزم بسیج تمامی ظرفیتهای شهر و همچنین الگوبرداری از تجارب موفق جهانی است.
حناچی گفت: شهرداری تهران لایحهای را در راستای برنامههای حمایتی هوشمندسازی، هدایت و حمایت از زیست بومهای نوآورانه تهیه و به عنوان سند راهبردی جهت تصویب به شورای شهر ارائه کرده است.
شهردار تهران افزود: استقرار مراکز فناوری، اجرای طرحهای حمایتی از استارتاپها و تبدیل کسب و کارهای نوآورانه به کالاهای شهری و... از جمله محورهای این لایحه است.
سورنا ستاری، معاون علم و فناوری ریاست جمهوری در این مراسم با اشاره به اینکه ناحیه نوآوری شریف گامی در جهت اقتصاد دانش بنیان است، گفت: تحقق ناحیه نوآوری شریف فقط به دانشگاه وابسته نیست و به یک هماهنگی بین سازمانی منسجم نیازمند است که یکی از مهمترین سازمانهای مربوط به آن، شهرداری تهران و معاونت علم و فناوری ریاست چمهوری است که خوشبختانه با حمایتهای ارزشمند مدیریت شهری این طرح با پیشرفت مناسب در حال اجرا است.
او از افتتاح برج دوم فناوری در آیندهای نزدیک خبرداد و گفت: این برجهای فناوری بستری برای توسعه کسب و کارهای نوین و همچنین توسعه اقتصاد دانش بنیان است.
ستاری در ادامه با قدردانی از همراهی شهرداری منطقه ۲ در ساخت نخستین ناحیه نوآوری کشور در محدوده دانشگاه شریف افزود: ناحیه نوآوری شریف در فضایی به مساحت دو هزار و ۵۰۰ هکتار در حال ساخت است.
به گفته معاون علم و فناوری ریاست جمهوری ساخت ناحیه نوآوری شریف به عنوان الگو درسایر دانشگاهها نیز مورد توجه قرار گرفته است.
رسول کشت پور، شهردار منطقه ۲ نیز در این مراسم با اشاره به اینکه ناحیه نوآوری شریف بستری برای توسعه اقتصاد ملی است، گفت: ناحیه نوآوری فرصتی ارزشمند برای هدایت ایدههای خلاق و فعالان در حوزه فناوری و نوآوری برای ایجاد کسب و کارهای نوین و توسعه اقتصاد ملی است.
شهردار منطقه ۲ از آمادگی مدیریت شهری برای حمایت از استار تاپها و فناوریهای نوین گفت: معتقدیم در عصر کنونی برای توسعه اقتصادی و همچنین توسعه شهر، بهره مندی از فناوری نوین و ایدههای استارتاپی مناسبتترین راه حل است.