به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، علیرضا نصیری، مدیرعامل شرکت گاز استان، با اشاره به هزینه بیش از ۴۰ میلیارد تومانی برای گازرسانی به این روستاها گفت: هزار و ۶۰۰ خانوار در حال حاضر به شبکه گاز متصل شده اند.
نصیری با اشاره به طراحی ویژه گازرسانی به این دهستان افزود: در این طرح بیش از ۴۵ کیلومتر لوله فشار قوی و ۱۰۰ کیلومتر لوله فشار ضعیف در مسیرهای صعب العبور کارگزاری شده است.
وی با تاکید به نقش موثر گازرسانی در مهاجرت معکوس شهروندان به روستاها گفت: پیش از انقلاب اسلامی معدودی از شهرهای بزرگ کشور از نعمت گاز بهرهمند بودند، اما امروز به برکت انقلاب اسلامی مردم در دورافتادهترین روستاها نیز به شبکه سراسری گاز متصل شدهاند.
امروز همچنین محور قدیم سلفچگان ساوه پس از ۱۳ سال از آغاز عملیات اجرایی آن افتتاح شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان در حاشیه مراسم گفت: از سال ۸۷ تاکنون بیش از ۶۰ میلیارد تومان در این مسیر ۸ کیلومتری هزینه شده است.
کلهری با بیان اینکه آخرین مرحله از عملیات ساخت این محور از اسفند پارسال آغاز شده است، افزود: با اجرای این طرح، تقاطع روستاهای جنداب و تاجخاتون با محور قدیم سلفچگان ساوه به طور کامل ایمن سازی شدند.
امروز همچنین پاسگاه راهداری محور سلفچگان، طرح آب رسانی و منبع ذخیره آب دهستان قاهان توسط استاندار افتتاح شد.
مجموعه هوشمند پایش آلودگی هوا در نیروگاه سیکل ترکیبی از دیگر طرحهایی بود که امروز افتتاح شد.
مدیر کل محیط زیست استان در حاشیه این مراسم با اشاره به هزینه ۱۰ میلیارد تومانی برای استقرار این مجموعه گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی یکی از واحدهای عظیم تولید برق در کشور است که آلودگیهای زیست محیطی آن باید به طور روزانه و ساعتی مورد پایش قرار گیرد.
موسوی با بیان اینکه روزانه سه میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر گازوئیل در این نیروگاه مصرف میشود، گفت: جریان باد عمدتا آلودگیهای این نیروگاه را به سمت پردیسان و کهک هدایت میکند که مجموعه هوشمند پایش آلودگی هوا با بالا رفتن میزان آلایندهها از حجم استاندارد به طور خودکار قسمتی از نیروگاه را از مدار تولید خارج میکند.
استاندار نیز امروز در حاشیه افتتاح طرحهای متعدد عمرانی و خدماتی به توسعه چشمگیر روستاهای استان تاکید کرد و گفت: توسعه همه جانبه روستاها نشانی از فراگیری عدالت اجتماعی است که این موضوع باعث مهاجرت معکوس شهروندان خواهد شد.
بهرام سرمست توسعه زیرساختهای گردشگری را یکی از اولویتهای اساسی در این مناطق دانست و گفت: روستاهای استان از ظرفیتهای بالایی در جذب گردشگر برخوردارند و مدیران دستگاههای اجرایی و دیگر نهادها باید زمینه شکوفایی این ظرفیت را فراهم کنند .