امضا تفاهم نامه نوآوری و تجاری سازی فناوریهای صنایع معدنی در کیش
مدیر مرکز نوآوری کیش از امضا تفاهم نامه نوآوری و تجاری سازی فناوریهای صنایع معدنی در کیش خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، مسعود توفیقی در مراسم انعقاد تفاهم نامه با مدیر طرح توسعه نوآوریها و فناوریهای حوزه معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر اهمیت استقبال واحدهای فناور برای استقرار در مرکز نوآوری کیش اشاره کرد و گفت: ۳۴ شرکت دانش بنیان در این مرکز استقرار یافتند و بیش از ۱۶۷ شرکت دانش بنیان متقاضی استقرار در این مرکز هستند.
مدیر مرکز نوآوری کیش افزود: این استقبال نشان دهنده ظرفیتهای بسیار خوب منطقه آزاد کیش برای توسعه کسب وکارهای دانشبنیان و فناوری است که به عنوان یک مدل منحصر بهفرد توسعه در جنوب کشور مطرح شده است.
کامبیز مهدیزاده با بیان اینکه توسعه و ارتقای نوآوریهای حوزه معدن و صنایع معدنی که یکی از ظرفیتهای ارزشمند کشور است، یکی از مهم ترین اولویتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است ،افزود: همکاریهای مشترک برای توسعه زیستبوم فناوریهای معدن و صنایع معدنی، آموزش و توسعه زیرساختهای ترویجی و تحقیقاتی این حوزه از اولویتهایی است که معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری به کمک ظرفیت ایجاد شده بر بستر زیستبوم نوآوری در دستور کار خود قرار داده است.
مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییسجمهور با اشاره به ظرفیتهای ارزنده جزایر خلیج فارس در حوزه زمینشناسی و معدن خاطر نشان کرد: ژئوتوریسم صحرایی و زیردریایی از محورهایی است که با کمک ایده های نوآورانه جوانان میتواند به خلق ارزش افزوده و کارآفرینی منجر شود.
وی گفت: برگزاری نمایشگاه دائمی معدن و موزه زمین شناسی در جزیره کیش نشان دهنده ظرفیت های بالای این منطقه است.
بر اساس این تفاهمنامه همکاری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن تسهیل شرایط و فرآیند اخذ مجوز های مورد نیاز و تاییدیههای دانش بنیان، تجاریسازی طرح های موفق و صادرات محصولات استارتاپ های معرفی شده را در دستور کار قرار داده است.
همچنین معرفی و ارزیابی طرح های فناورانه و پروژه های پژوهشی کاربردی حوزه معدن برای استقرار و بهرهبرداری از امکانات مرکز نوآوری کیش و نیز حمایت از پروژه های کاربردی با هدف توسعه فناوری های زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی از دیگر وظایف این معاونت است.