در آکادمی ملی المپیک برگزار شد
قرعه کشی لیگ برتر هندبال بانوان
قرعه کشی شانزدهمین دوره لیگ برتر هندبال بانوان بصورت غیرحضوری در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
![قرعه کشی لیگ برتر هندبال بانوان قرعه کشی لیگ برتر هندبال بانوان](/files/fa/news/1399/6/4/5241250_923.jpg)
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال در این قرعه کشی، گفت: جلسات متعددی با مسئولان وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با کرونا در ورزش داشتیم که امیدوارم به برگزاری رقابتهای لیگ آقایان و بانوان در موعد مقرر منتج شود.
الهام سلوکی نایب رئیس بانوان گفت: لیگ امسال بانوان شرایط خاصی دارد و امیدوارم به بهترین شکل برگزار شود.
لیگ امسال بانوان با حضور ۸ تیم، ذوب آهن و فولاد مبارکه از اصفهان، کربنات سدیم فیروزآباد فارس، شهید شاملی کازرون، اشتادسازه مشهد، تاسیسات دریایی تهران، پرسپولیس بهبهان و سنگ آهن بافق برگزار میشود و پس از قرعه کشی تیم ها در دو گروه چهار تیمی به صورت زیر قرار گرفتند:
گروه اول: اشتادسازه مشهد، کربنات سدیم فیروزآباد، پرسپولیس بهبهان، فولاد مبارکه سپاهان
گروه دوم: شهید شاملی کازرون، سنگ آهن بافق، ذوب آهن اصفهان، تاسیسات دریایی تهران
بازیها در صورت موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا در ورزش از چهارم مهر به صورت رفت و برگشت و متمرکز و در چند مرحله آغاز خواهد شد، از هر گروه دو تیم به جمع ۴ تیم برتر راه خواهند یافت.