پایگاههای روزنامههای اسرائیلی تصاویر ویدیوئی از افسر بلندپایهای منتشر کردند که با هل دادن تظاهرکننده ای، وی را هدف ضرب و جرح قرار میدهد. این تصاویر ویدیویی خشم تظاهرکنندگان را به دنبال داشته است.
گزارشگر این شبکه گفت به رغم تلاش نتانیاهو برای خوب جلوه دادن خود در برابر شهرک نشینان از طریق تجاوزگری علیه نوار غزه و سوریه یا از طریق گسترش شبکه روابط با برخی کشورهای عربی، وخامت اوضاع اقتصادی و فساد وی خشم شهروندان را به دنبال داشت.
تصویر حضور هزاران تظاهرکننده خشمگین موضوعی است که بر عرصه رژیم اسرائیل حاکم بود. تظاهرکنندگان شعارهایی سردادند که نتانیاهو به وضوح آنها را شنید و با چشمان خود شاهد تظاهرات آنها بود.
تظاهرکنندگان با تظاهرات مقابل مقر نخست وزیر این رژیم در قدس اشغالی، بار دیگر خواستار برکناری و بازخواست وی شدند. آن هم درحالی که وی از سال ۲۰۰۹ به شکل پی در پی بر این رژیم حکومت کرده است. اطلاعات حاکی از آن است که تلاشهای نتانیاهو برای شانه خالی کردن از این پروندهها موجب موفقیت وی در فرار از مجازات نخواهد شد.
احمد الطیبی رئیس جنبش عربی تغییر گفت «افکار عمومی اسرائیل با برگزاری تظاهرات روزانه علیه نتانیاهو، با قدرت همه تلاشهای وی برای نجات خود را هدف قرار میدهد و این تلاشها موفقیت آمیز نخواهد شد، زیرا به سبب افکار عمومی اسرائیل بازخواست خواهد شد.»
گزارشگر این شبکه در ادامه گفت: بر اساس نظرسنجی ها، به رغم تبلیغات نتانیاهو در خصوص عادی سازی روابط با امارات، محبوبیت وی به شدت کاهش یافت.
شیوع ویروس کرونا در رژیم اسرائیل مانع از آن نشد که هزاران تن دیدگاه خود را در خصوص نتانیاهو و تحولات سیاسی بیان کنند.
به محض آغاز تحرکات در تظاهرات، رویاروییهای شدیدی بین پلیس رژیم اشغالگر و شهرک نشینان صورت گرفت.
پلیس اعلام کرد در پی این تحرکات، شماری از نیروهای پلیس زخمی شدند و این رویاروییها به بازداشت دهها تن از شهرک نشینان منجر شد.
مسئلهای دیگر که مردم را در رژیم اشغالگر اسرائیل به تحرک سوق داد، نحوه تعامل مقامات در قبال ویروس کرونا بود. شهرک نشینان نتانیاهو را به فساد و رفتار بد در حل مسائل اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا متهم میکنند. شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این رژیم از صد هزار تن فراتر رفت و شمار جان باختگان به بیش از هشتصد تن رسید.