ستاری در مراسم افتتاح هلدینگ فناوری بنتک
باید تعامل درست میان دانشگاه و جامعه شکل بگیرد
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: باید تعامل میان دانشگاه و مردم ایجاد شود و مردم حس کنند که از دانشگاه سود میبرند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای سورنا ستاری در مراسم افتتاح هلدینگ فناوری بنتک دانشگاه صنعتی شریف افزود: ناحیه نوآوری شریف از نظر ما فرهنگی جدید در حوزه توسعه شهری، فرهنگ عمومی جامعه و سطح کشور است.
وی افزود: دانشگاهی که با پول دولت کار کند و از دولت پول بگیرد و با سطح اجتماع تعامل نداشته باشد و فناوری نداشته باشد با صنعت کشور و جامعه تعامل نخواهد داشت.
ستاری با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته دانشگاهها دیوار ندارند گفت: باید تعامل میان دانشگاه و جامعه ایجاد شود. ما با پول مردم درس خوانده ایم، با پول مالیات معلم درس خوانده ایم بنابراین قرار است مشکلی از مردم را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه ناحیه نوآوری شریف الگوی جدید در کشور محسوب میشود افزود: باید چنین فعالیتهایی در شهرستانها نیز آغاز شود چنانچه در برج اول هلدینگ دانشگاه صنعتی شریف ۶۰۰ شرکت فعال با یکدیگر فعالیت دارند و این همکاری و فعالیت یک زیست بوم را در دانشگاه صنعتی شریف ایجاد کرده است.
ستاری گفت: همچنین برج دوم هلدینگ فناوری دانشگاه صنعتی شریف تا دو ماه آینده به بهره برداری میرسد و فعالیت خود را مانند این برج آغاز میکند.
ستاری با بیان این که هم اکنون بیش از هزاران نفر از جوانان در فعالیتهای نوآورانه مانند ایستگاه نوآوری فعالیت دارند افزود: ما با مدیریت جدید شهرداری مشکلی نداریم و باید ساختار حقوقی ایجاد شود و هم اکنون در بحث فعالیتهای فناورانه و نوآورانه به شکل درستی راه را ادامه میدهیم تا به نتیجه برسیم.
نواحی نوآوری، یک الگوی موفق برای توسعه دانشگاه هاست
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: باید به طور جدی پیگیر توسعه نواحی نوآوری باشیم، چون این نواحی یک الگوی موفق برای توسعه دانشگاه است.
آقای سورنا ستاری در حاشیه افتتاح هلدینگ فناوری بن تک دانشگاه صنعتی شریف درجمع خبرنگاران گفت: نزدیک به سه سال است که نواحی نوآوری در کنار دانشگاهها ایجاد شده اند و افتتاح مرکز هلدینگ فناوری «بن تک» جزو نخستین طرحهای برج سازی نواحی نوآوری توسط بخش خصوصی است و هم اکنون این مرکز در وسعت ۲۵۰ هکتار به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: بیش از ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در این مرکز مستقر هستند و حدود ۴ هزار دانشجوی نخبه از دانشگاههای مختلف کشور در این مرکز فعالیت میکنند، همچنین در این مرکز در حوزه اقتصاد دانش بنیان نیز نخبگانی از دانشگاههای مختلف کشور حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه این شرکتها با سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد و راه اندازی شده است گفت: ما بزودی چند افتتاح دیگر در ناحیه نوآوری شریف را شاهد خواهیم بود که در کنار این برج به بهره برداری میرسد.
آقای ستاری گفت: این محیط و این زیست بوم در اطراف دانشگاهها شکل میگیرد و خودش یک مدل توسعه شهری برای بازسازی در بافت فرسوده میشود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تأکید کرد: از طریق چنین برجهایی شهرهوشمند و سرویسهای شهری هوشمند که مردم احتیاج دارند تأمین میشود و این یک شروع بزرگ برای بسیاری از دانشگاههای کشور است تا علاوه بر پیگیری ایجاد ناحیههای نوآوری، شاهد یک الگوی موفق برای توسعه دانشگاهها باشیم.