هشدار به همه گیری کرونا؛
عبور شمار مبتلایان به کرونا از ۲۳ میلیون و ششصد هزارنفر تا ساعت ۱۷
سازمان بهداشت جهانی شمار جان باختگان را ۸۱۳,۰۶۴ نفر و شمار بهبودیافتگان را ۱۶,۱۰۵,۵۳۲ نفر اعلام کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ سازمان بهداشت جهانی شمار کل مبتلایان به کرونا را ۲۳,۶۱۶,۷۸۰ نفر و شمار جان باختگان را ۸۱۳,۰۶۴ نفر و شمار بهبودیافتگان را ۱۶,۱۰۵,۵۳۲ نفر اعلام کرد.
۱۴ کشور صدر جدول شیوع ویروس کرونا درجهان
قاره آمریکا همچنان کانون اصلی شیوع کرونا در جهان اعلام شده است.
در شبانه روز گذشته ۷۱۱ مورد جدید ابتلا به کرونا در آلمان ثبت شد
مؤسسه روبرت کخ آلمان (یک موسسه دولتی و موسسه تحقیقاتی فدرال آلمان که مسئولیت کنترل و پیشگیری از بیماریها را بر عهده دارد) اعلام کرد شمار مبتلایان قطعی تایید شده به کرونا در آلمان با ۷۱۱ مورد افزایش در روز گذشته به ۲۳۳ هزار و ۵۷۵ مورد رسیده است.
براساس گزارش این موسسه آلمانی، با سه مورد مرگ جدید ناشی از کرونا، شمار قربانیان کرونا در آلمان نیز به ۹ هزار و ۲۷۲ تن رسید.
ثبت ۲۶۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در کره جنوبی
کره جنوبی امروز دوشنبه از ۲۶۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در کره جنوبی به ۱۷ هزار و ۶۶۵ مورد رسید.
از این مبتلایان جدید، مورد مرگ ناشی از کرونا ثبت نشد. تاکنون ۳۰۹ نفر بر اثر بیماری کووید-۱۹ در کره جنوبی جان خود را از دست داده اند.
۱۴ هزار و ۲۱۹ نفر نیز در این کشور از بیماری کرونا بهبود یافته اند.
در حالیکه مقامات کره جنوبی محدودیتهای رعایت فاصله اجتماعی را برای مبارزه با آن چه که بزرگترین بحران از زمان ظهور بیماری کووید - ۱۹ توصیف میکنند، تشدید کرده اند. این کشور برای یازدهمین روز متوالی است که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آن سه رقمی شده است.
آلودگی به این ویروس در دیگر شهرهای بزرگ کره جنوبی از جمله بوسان، دائجون و سجونگ نیز گزارش شده است.
جونگ اون-کیونگ، مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها گفت احتمالا در روزهای آینده، گزارشها درباره شمار بالای موارد آلودگی به این ویروس ادامه خواهد یافت.
از روز یکشنبه در این کشور تجمعات بزرگ ممنوع، باشگاههای شبانه و کلیساها تعطیل و از حضور هواداران در ورزشگاهها در سراسر کشور جلوگیری شده است.
محدودیت های کرونایی در نیوزیلند تمدید شد
جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزیلند روز دوشنبه گفت کشورش محدودیت های فعلی مربوط به شیوع ویروس کرونا را در اوکلند بزرگترین شهر نیوزیلند تا هفته آینده تمدید می کند.
شیوع مجدد و ناگهانی ویروس کرونا از حدود دو هفته قبل در اوکلند موجب شد نخست وزیر ساکنان این شهر یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفری را قرنطینه و کسب و کارها را تعطیل کند. مدارس شهر اوکلند نیز تعطیل شده اند. مقررات قرنطینه ای قرار بود روز چهارشنبه پایان یابد.
نخست وزیر نیوزیلند گفت هر کسی که براساس محدودیت های سطح دو یا بالاتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده می کند موظف است از ماسک یا هرگونه پوشش دیگری برای صورت استفاده کند تا جلوی گسترش ویروس کرونا گرفته شود.
مبتلایان به کرونا در جزیره دومینیکن به مرز ۱۰۰ هزار نفر نزدیک شد
وزارت بهداشت جمهوری دومنیکن اعلام کرد با ابتلای ۶۰۰ مورد جدید به کرونا شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۹۱ هزار و ۱۶۱ نفر افزایش یافته است.
براساس این آمار، ۱۳ نفر نیز در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را براثر کرونا از دست دادند و به این ترتیب شمار قربانیان ویروس کرونا در جمهوری دومنیکن به یکهزار و ۵۶۷ تن رسیده است.
طبق آمار وزارت بهداشت جمهوری دومنیکن، ۶۰ هزار و ۶۷۰ بیمار کرونا از این بیماری بهبود یافته اند و هفت هزار و ۳۳۷ نفر در ایزوله بیمارستان و ۲۱ هزار و ۵۸۷ نفر در قرنطینه خانگی به سر میبرند و ۲۶۶ نفر نیز تحت مراقبتهای شدید این بیماری قرار دارند.
دومینیکن ۱۱ میلیون نفر جمعیت دارد.
وخامت اوضاع بهداشتی و درمانی در فرانسه و ایتالیا
اوضاع بهداشتی و درمانی در دو کشور اروپایی فرانسه و ایتالیا رو به وخامت است.
افزایش شمار مبتلایان به ویروس کووید - ۱۹، در جهان باعث شده است تا شماری زیادی از کشورهای جهان دوباره به فکر محدودیتهای قرنطینهای، از جمله بیرون نیامدن از منزل، رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی و ممنوع بودن برگزاری گردهمایی و تجمعات، بیافتند.
محدودیتهایی که هدف آن جلوگیری از به راه افتادن موج دوم شیوع «ویروس کرونای جدید» است، اما این اقدامات از نظر اقتصادی و اجتماعی دوباره زلزله ایجاد خواهد کرد.
ایتالیا که در ماه مارس به دلیل شیوع بیماری کرونا بیمارستان هایش محک خورد، از هم اکنون با موج دیگری از این بیماری مواجه شده که سفرهای تابستانی و رفت و آمد مردم به آن دامن زده است.
براساس آخرین گزارش رسمی منتشر شده در روز یکشنبه، در بیست و چهار ساعت گذشته، ۱۲۱۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کووید - ۱۹، در ایتالیا گزارش شده که یک سوم موارد ثبت شده در منطقه رم و مربوط به اقامت مردم در ساردینیا بوده است.
با وجود افزایش ناگهانی منحنی سرایت این بیماری، روبرتو اسپرانزا وزیر بهداشت ایتالیا روز یکشنبه گفت اوضاع تحت کنترل است.
در سطح محلی نیز نگرانیها در حال افزایش است. به عنوان مثال مقامات کامپانی (در اطراف ناپل) پیشنهاد کرده اند در این منطقه تا زمان باز شدن مدارس، محدودیتهای قرنطینهای ناشی از شیوع ویروس کووید - ۱۹، از جمله بیرون نیامدن از منزل، رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی و ممنوع بودن برگزاری گردهمایی و تجمعات، دوباره اعمال شود.
در سویتاوچیا، بندر بزرگی در ۷۰ کیلومتری شمال رم، آزمایشهای غربالگری در داخل خودروهایی که برای تفریح به این منطقه میآیند انجام میگیرد.
در این جزیره، مردم در همه جا وجود دارند و در ساحل جمعیت زیادی از مردم به ویژه جوانان به چشم میخورند.
در آن طرف آلپ، در فرانسه نیز اوضاع رو به وخامت است. براساس آمار منتشر شده در روز یکشنبه از سوی وزارت بهداشت فرانسه، در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۴۵۰۰ مورد جدید مبتلا به ویروس کووید - ۱۹، به ثبت رسیده است.
در مجموع ۴ هزار ۸۹۷ آزمایش مثبت ابتلا به ویروس کووید - ۱۹، در ۲۴ ساعت گذشته در فرانسه به ثبت رسیده است. این در حالی است که رقم این شاخص برای روز شنبه ۳ هزار ۶۰۲، مورد ابتلا به ویروس کووید - ۱۹ بود.
الیویه وران وزیر بهداشت فرانسه در گفت و گو با روزنامه ژورنال دو دیمانش گفته بود "ما در شرایط خطرناک مواجهه با ویروس کووید - ۱۹ ، هستیم. در فرانسه نیز مانند ایتالیا، مسئولان در نظر ندارند محدودیتهای قرنطینهای ناشی از شیوع ویروس کووید - ۱۹، از جمله بیرون نیامدن از منزل، رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی و ممنوع بودن برگزاری گردهمایی و تجمعات را دوباره اعمال کنند."
کمترین میزان ابتلا به کرونا در توکیو
در توکیو ۹۵ مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شد.
براساس این گزارش، این میزان پایینترین میزان اتبلا به کرونا نهم ژوئیه به بعد است.
آمار روزانه کرونا در توکیو در روز یکشنبه ۲۱۲ نفر و در روز شنبه ۲۵۶ نفر بود.
ضرر ۴ میلیارد دلاری استرالیا
درپی شیوع ویروس کرونا و کم شدن گردشگران، صنعت گردشگری استرالیا در سه ماه نخست امسال حدود ۴.۲ میلیارد دلار ضرر کرد.
جدیدترین آمارهای ابتلا به کرونا در لیبی و بحرین
مرکز کنترل بیماریهای لیبی گفت هشت نفر بر اثر کووید ۱۹ جان باختند و آزمایش ۳۱۶ نفر دیگر مثبت شد. در حال حاضر شمار موارد تایید شده کرونا در لیبی ۱۰۴۳۷ نفر است که از این تعداد ۱۸۸ نفر جان باختند.
در بحرین نیز وزارت بهداشت این کشور از دو مورد فوت جدید بر اثر کرونا و ۳۷۷ مورد جدید ابتلا خبر داد.
در حال حاضر تعداد کل موارد ابتلا به کرونا در بحرین به ۴۹۰۳۸ مورد تایید شده رسید که از این تعداد ۱۸۳ نفر جان باخته اند، در حالیکه ۴۵۵۸۹ نفر بهبود یافته اند.
آمریکا، برزیل، هند و روسیه در حال حاضر کشورهایی هستند که بیش از همه از این بیماری رنج میبرند.
تظاهرات در کبک کانادا علیه استفاده اجباری از ماسک در مدارس
گروه انونیم سیتوآیان (Anonyme Citoyen) با انتشار تصویری در صفحه رسمی خود در توئیتر گزارش داد کانادا روز گذشته بار دیگر شاهد برگزاری تظاهرات در مخالفت با زدن ماسک بود.
با نزدیک شدن زمان بازگشایی مدارس در کانادا (هشتم سپتامبر)، بیش از ۲۰۰۰ نفر از مردم استان کبک کانادا، ظهر روز یکشنبه (به وقت محلی) با برگزاری تظاهرات در منطقه اوت - ویل (Haute-Ville) مخالفت خود را با اجباری شدن استفاده از ماسک در مدارس اعلام کردند.