رکورد بیشترین اهداء پلاسما در کرمانشاه ثبت شد
اهداء کننده کرمانشاهی بهبودیافته از کرونا برای سومین بار پلاسمای خون اهدا کرد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، به نقل از
سازمان انتقال خون کرمانشاه؛ امیر امیری اهدا کننده مستمر خون و پلاسما است، او پرستار است و از نزدیک با درد و
رنج بیماران مبتلا به کووید ۱۹ آشنا است به همین دلیل پس از رهایی از این ویروس و زمانی که شرایط اهدای پلاسما را پیدا کرد با حضور در مرکز انتقال خون کرمانشاه پلاسما اهدا کرد.
امیر امیری میگوید: به دلیل انجام وظیفه در حرفه پرستاری از وضعیت دشوار مبتلایان به کووید ۱۹ اطلاع داشتیم و خود نیز به دلیل درمعرض ابتلا بوده به صورت دورهای آزمایش میشدیم. بسیاری از همکاران من مثبت و علامت دار شده بودند، اما من بی علامت بودم با این وجود آزمایشها که سه بار هم تکرار شد ابتلای من را به ویروس کرونا نشان میداد.
وی ادامه میدهد: در نتیجه در قرنطینه ماندم و بعد از اینکه آزمایشها بهبودی من را نشان داد و یک ماه از منفی شدن آزمایش سپری شد با حضور در انتقال خون کرمانشاه اقدام به اهدای پلاسمای خون کردم.
میری میگوید: بعد از بهبودی با من تماس گرفته شد و در مورد نحوه اهدای پلاسما دعوت و توجیه شدم و من نیز به شکرانه سلامت این امر خدا پسندانه را در پیش گرفتم.
این پرستار نجات یافته از کرونا میگوید: اهدای پلاسمای بهبود یافتگان کار سختی نیست و درهر نوبت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه وقت صرف میشود و من بار دوم و سوم هم مراجعه کردم و خوشبختانه آنتی بادی موجود در خونم برای اهدا کافی بود و توفیق اهدای این پلاسما برای نجات جان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را به دست آوردم.
وی در مورد سابقه اهدای خون خود میگوید: قبلا نیز خون اهدا کرده بودم و به این موضوع عادت داشتم.
امیر میری در مورد چگونگی بیماری خود میافزاید:، چون من بی علامت بودم از بیماری خود خبر نداشتم و کل اعضای خانواده ام مثبت شدند. از این میان پدرم که بالای ۶۰ سال سن داشت خواست که پلاسمای خود را اهدا کند، اما به خاطر کهولت سن قبول نشد و مادرم نیز بیماری زمینهای دارد و واجد شرایط اهدا نیست و بقیه نیز ترس از سوزن دارند!
این اهداکننده میگوید: تا کنون بسیاری از افراد را دعوت کرده ام که خون و پلاسما اهدا کنند و حدودا از هر ده نفر یک نفر به این کار اقدام میکند و خود من هم تا وقتی که آنتی بادی در بدنم باشد دست از اهدای پلاسمای کووید ۱۹ برنخواهم داشت
وی خطاب به بهبود یافتگان کووید ۱۹ گفت: اگر توانایی اهدای پلاسما دارند این کار خیر را انجام دهند و تا میتوانندپروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و این بیماری را شوخی نگیرند، زیرا میتواند عواقب دردناک و جبران ناپذیری داشته باشد.