به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ خبرگزاری فرانسه، آخرین آمار و تحولات مربوط به شیوع ویروس کرونا را که جان بیش از ۷۹۰ هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است، به شرح زیر اعلام کرد:
مرگ بیش از ۷۹۰ هزار نفربراساس آخرین آمار رسمی، از اواخر ماه دسامبر که دفتر سازمان جهانی بهداشت در چین از ظهور بیماری «کووید-۱۹» در این کشور خبر داد، تا پایان روز جمعه، بیش از ۲۲ میلیون و ۷۳۴ هزار و ۹۰۰ نفر در ۱۹۶ کشور و سرزمین جهان به این بیماری مبتلا شده اند و از این تعداد، بیش از ۷۹۳ هزار نفر در سراسر جهان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
آمریکا به لحاظ ابتلا و موارد مرگ و میر، بالاترین آمار را در جهان به خود اختصاص داده است. تا کنون در آمریکا پنج میلیون و ۶۱۸ هزار و ۱۳۳ مورد ابتلا و ۱۷۵ هزار و ۲۴۵ مورد مرگ به ثبت رسیده ست. پس از آمریکا، برزیل (با ۱۱۳ هزار و ۳۵۸ مورد فوتی)، مکزیک (با ۵۹ هزار و ۱۰۶ مورد فوتی)، هند (با ۵۴ هزار و ۸۴۹ مورد فوتی) و انگلیس (با ۴۱ هزار و ۴۰۳ مورد فوتی) بیشترین موارد مرگ و میر ناشی از کرونا را ثبت کرده اند.
منطقه آمریکای لاتین و کارائیب نیز تا روز جمعه در مجموع ۲۵۲ هزار و و ۲۳۳ مورد مرگ و در اروپا نیز ۲۱۲ هزار و ۱۳۵ مورد مرگ ناشی از کرونا به ثبت رسید.
امید سازمان جهانی بهداشت برای خاتمه همه گیری در کمتر از دوسال دیگرتدروس آدهانوم گیبریسوس، رئیس سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد: «امیدواریم که کمتر از دو سال دیگر به این همه گیری خاتمه دهیم. به ویژه اگر بتوانیم متحد شویم و همگی تلاش کنیم و از حداکثر ابزارهای موجود استفاده کنیم و امیدوار باشیم که ابزارهای بیشتری از قبیل واکسن در اختیار داشته باشیم، فکر میکنم که بتوانیم در مهلتی کوتاهتر از شیوع آنفلوانزای اسپانیایی در سال ۱۹۱۸، به این همه گیری خاتمه دهیم.»
توصیه برای استفاده از ماسک برای افراد بالای ۱۲ سال:سازمان جهانی بهداشت استفاده از ماسک را برای کودکان ۱۲ ساله و بالاتر، مانند بزرگسالان توصیه کرده است، به خصوص هنگامی که رعایت فاصله دست کم یک متری امکان پذیر نیست و شدت همه گیری در منطقه مورد نظر بالاست.
آلمان، بروکسل را در منطقه پرخطر قرار دادآلمان که دو هفته پیش استان آنتورپ بلژیک را جزء مناطق پرخطر برای گردشگران آلمانی قرار داده بود، روز جمعه شهر بروکسل را نیز به علت میزان بالای ابتلا، در فهرست مناطق پرخطر قرار داد. آلمان پیش از این کل اسپانیا و بخشی از سواحل کرواسی را نیز در این فهرست قرار داده بود.
مسافرانی که از این مناطق در بلژیک به آلمان میآیند، از این پس باید آزمایش کرونا بدهند و تا هنگام اعلام نتیجه آزمایش، قرنطینه میشوند.
بیش از ۴۵۰۰ مورد جدید ابتلا در فرانسهشیوع ویروس کرونا در فرانسه تشدید شده و بیش از ۳۰ هزار و ۵۰۰ مورد مرگ ناشی از کرونا به ثبت رسیده است. به گفته مقامات فرانسوی، ظرف ۲۴ ساعت گذشته چهار هزار و ۵۸۶ مورد جدید ابتلا به «کووید-۱۹» ثبت شده است. از ماه مه تا کنون، این دومین روز پیاپی است که موارد روزانه ابتلا به این بیماری از سطح چهار هزار نفر عبور میکند.
وضع محدودیتهای دوباره در مادریددر حالی که مجموع موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا در اسپانیا به بیش از هشت هزار نفر رسیده است، مقامات این کشور از ساکنان مناطقی که بیشترین میزان ابتلا در آنها گزارش شده است، خواسته اند خود را قرنطینه کنند.
قرنطینه مجدد در لبناندر لبنان، که با افزایش بی سابقه موارد ابتلا و اشباع بیمارستانها با بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» و زخمیهای انفجار مهیب چهارم اوت در بندر بیروت مواجه شده است، مقامات از روز جمعه برای مدت دو هفته قرنطینه اعلام کرده اند. همچنین ممنوعیت تردد از ساعت ۱۸ تا ۶ صبح به وقت محلی اعمال شده است، اما این تدابیر محلههای آسیب دیده در انفجار را شامل نمیشود.
در این کشور دست کم ۹ میلیون و ۷۵۸ مورد ابتلا و ۱۰۷ مورد مرگ ناشی از کرونا به ثبت رسیده است.
ممنوعیت تردد در شهری در شرق تونسبا افزایش موارد جدید ابتلا در شهر ۱۰۰ هزار نفری الحامه در شرق تونس، مقامات این کشور از وضع ممنوعیت تردد از ساعت ۱۷ تا ۵ صبح در این شهر خبر دادند. همچنین حمل و نقل ریلی در این شهر به حال تعلیق درآمده است.
بدهی عمومی بی سابقه انگلیسبدهی عمومی انگلیس اواخر ماه ژوئیه برای نخستین بار در تاریخ این کشور از سطح دو هزار میلیارد پوند گذشت. افزایش هزینههای دولت برای کمک به کسب و کارهای متاثر از بحران کرونا، علت آن است.
بدهی عمومی دولت انگلیس در ماه ژوئیه برای نخستین بار از سال ۱۹۶۱ بیش از ۱۰۰ درصد (۱۰۰,۵ درصد) تولید ناخالص داخلی بود.
آزمایش واکسن چینی کرونا در آرژانتینوزارت بهداشت آرژانتین روز جمعه اعلام کرد مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن تولیدی شرکت چینی «سینوفارم» به زودی روی داوطلبان در این کشور انجام خواهد شد.