با تامین گوشت قرمز از منابع داخلی از ورود گوشت قرمز خارجی جلوگیری میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به جایگاه پنجم استان در تولید گوشت قرمز گفت: استان اصفهان با تولید ۶۸.۹ گوشت قرمز جایگاه مناسبی در تولید این فرآورده پروتئینی دارد. حسین ایراندوست افزود: با توجه به ظرفیت بالای استان اصفهان در تأمین گوشت قرمز از روز دوشنبه ۲۸ مرداد، گوشت قرمز گوساله ۵ تکه به ازای هر کیلوگرم ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان از دامداران خریداری شده است.