آیتالله حسینی همدانی در این دیدار بابیان اینکه نگاه اسلام به زن یک نگاه مترقی و متعالی است گفت: متأسفانه بانوان اقدامی برای بیان نقش و جایگاه خود نداشتند و کارهای انجامشده بسیار پراکنده و متفرقه بوده است.
نماینده ولیفقیه در استان البرز با اشاره به اینکه دستورات دینی ما پر از محتوا درباره بانوان است افزود: تا چند سال گذشته در برخی از کشور بانوان حق رأی نداشتند اما اسلام از روز نخست به بانوان حق رأی داد بگونهای که در واقعه غدیر بیعت بانوان با امیرالمؤمنین علیهالسلام را مشاهده میکنیم.
نماینده ولی فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه اسلام زن را مستقل میداند و به او استقلال بخشید افزود: متأسفانه هنوز در برخی از کشورهای غربی بردهداری نسبت به بانوان را مشاهده میکنیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با اشاره به برخی سریالهای تولیدشده در شبکه نمایش خانگی گفت: متأسفانه اغلب سریالهای تولیدشده در شبکه نمایش خانگی در پسزمینههای خود چیزهایی را به مردم القا و سعی میکنند بعضی موارد را عادی جلوه دهند.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه افزود: برخی سریالهای تولیدشده در شبکه نمایش خانگی باورهای دینی و اعتقادی مردم را از بین میبرد و به بنیان خانواده لطمه میزند و حتی در بعضی موارد شاهد هستیم که وقایع تاریخی را نیز تحریف میکنند.
آیت الله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه کار تربیتی را باید از دوران خردسالی و کودکی آغاز کرد افزود؛ متأسفانه هیچ دستگاهی برای کودکان برنامه مدون ندارد.
نماینده ولیفقیه در استان البرز در بخش دیگری با تأکید بر اهمیت ساخت برنامههای متناسب با کودکان، خطاب به برنامهسازان و کارکنان صداوسیمای البرز گفت: زبان شما، زبان هنر است و به جان مخاطب مینشیند و می تواند بسیار تاثیر گذار باشد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز بابیان اینکه حیا بر دو قسم «عام» و «خاص» است، گفت: حیای عام مربوط به مسائل عمومی است و حیای خاص مربوط به ارتباط با خانواده و اعضای آن میشود.
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه جلوههای حیا در کلام، پوشش و رفتار است، گفت: موارد حیا عبارتاند از «حیا در مقابل مردم»، «حیا از خود»، «حیا از دو ملک» و «حیا از خدا».
وی در ادامه به نهادهای مسئول پرورش حیا در جامعه پرداخت و تصریح کرد: خانواده مهمترین محل پرورش حیا در کودکی است و سپس مدرسه و رسانه به ترتیب وظیفه تقویت حیا را دارند.
پخش زنده
امروز: -