پخش زنده
امروز: -
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی در موضوع کارخانه هفت تپه پیگیر ادامه فعالیت این کارخانه و پرداخت حق و حقوق کارگران است.
آقای علی نیکزاد در حاشیه نشست نمایندگان کارگران هفت تپه و در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: در خصوص هفت تپه به دنبال سه موضوع هستیم، اول اینکه باید در خوزستان کشت انجام شود و زمان را از دست ندهیم، دوم اینکه حق و حقوق کارگران باید طبق قانون کار پرداخت شود و سوم اینکه وزارت اقتصاد و دارایی تصمیم بگیرد که بخش خصوصی که متولی این موضوع را بر عهده گرفته است آیا اهلیت کار را دارد یا نه؟.
نائب رئیس دوم مجلس تصریح کرد: در موضوع هفت تپه سازمان تامین اجتماعی پذیرفت که تا آخرسال دفترچه بیمه کارگران را تمدید کند که این کار انجام شد، همچنین استاندار خوزستان قرار بود حداقل ۴ هزار هکتار از اراضی آنجا را زیر کشت ببرد که این کار شروع شده، چراکه بدون زیر کشت بردن این اراضی ادامه حیات کارخانه مقدور نیست.
وی همچنین گفت: حقوق معوقه این عزیزان را غیر از یک ماه پرداخت شده است، امروز در جلسهای به همین منظور با حضور وزیر اقتصاد و دارایی و سازمان خصوصی سازی برگزار خواهد شد، تصمیم گرفته میشود که آیا این کار به کسانی که قبلا واگذار شده ادامه حیات پیدا کند یا خلعیت و به کسان دیگری همانند موسسه نیشکر داده شود.
در جلسه امروز نائب رئیس دوم مجلس با وزیر اقتصاد و امور دارایی و نمایندگانی از کارگران هفت تپه، موضوع واگذاریها به صورت مبسوط به بحث و بررسی گذاشته شد.
در این نشست همچنین نمایندگانی از وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی کشور و دیوان محاسبات و وزارت کار و همچنین نمایندگان استان خوزستان و تهران حضور داشتند.
بررسی مشکلات کارگزاران روستایی مخابرات با حضور نیکزاد
در نشستی که عصر امروز در مجلس شورای اسلامی و با حضور نائب رئیس دوم مجلس و تعدادی از نمایندگان کارگزاران روستایی مخابرات برگزار شد مشکلات رتبه کاری و حقوق این افراد مورد بررسی قرار گرفت.
آقای علی نیکزاد در حاشیه این نشست گفت: حدود ۶ هزار نفر از کارگزاران مخابرات روستایی در کشور مشغول به کارند که اختلافی با شرکت مخابرات در خصوص رتبه بندی شغلی دارند و امروز با حضور مسئولان مخابرات و نمایندگان کارگزاران مخابرات روستایی و تعدادی از نمایندگان تهران این موضوع بررسی شد.
وی افزود: کارگزاران مخابرات روستایی معتقدند باید آنها در گروه ۶ رتبه کاری طبقه بندی شوند و در این جلسه مخابرات پذیرفت که آنان بین رتبه دو تا شش قرار بگیرند.
اقای نیکزاد گفت: قرار شد بزودی جلسهای را در همین زمینه برگزار کنیم و نمایندگان کارگزاران مخابرات استانی هم این موضوع را پذیرفته اند و امیدواریم این معضل چند ساله حل شود.