به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ یکصد و شصت و یکمین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور به ریاست جمالی نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رییس شورا و نمایندگان سازمانها و دستگاههای عضو این شورا در وزارت کشور برگزار شد.
محمدیان دبیر شورایعالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در خصوص این جلسه گفت: در ابتدای این جلسه ضوابط ایمنی در حین عملیات کارگاهی، در ادامه سلسله دستورالعملهای تکلیف شده به شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور متناسب با مصوبه هیات وزیران و آیین نامه راهنمایی و رانندگی مطرح شد.
وی افزود: پیش از این دستورالعملهای علائم افقی، علائم عمودی، تبلیغات محیطی و... که با همکاری شهرداریهای مختلف از جمله شهرداری پایتخت انجام شده بود، در صحن شورا طرح و تصویب شدند.
وی اضافه کرد: ضوابط ایمنی حین عملیات کارگاهی، با همکاری پلیس راهور نیروی انتطامی در جلسات پیشین شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور طرح و مقرر شد تا با همکاری پلیس راهور و مشاورین ذیصلاح، طرح مذکور تهیه و در جلسه شورا ارائه و پس از اخذ نظر اعضای شورا، تصویب و برای اجرا ابلاغ شود.
دبیر شورایعالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور یادآور شد: با اعلام آمادگی شهرداری تهران برای تدوین ضوابط ایمنی حین عملیات کارگاهی، این پروژه مطالعاتی انجام و پس از بررسی در کمیته فنی شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در جلسه شورا ارائه شد.
وی ادامه داد: این دستورالعمل دارای دو بخش ضوابط ایمنی و شیوه نامه گردش کار صدور مجوز و نظارت بر پیاده سازی طرح است.
محمدیان تاکید کرد: با اجرای این دستورالعمل، یکسان سازی و وحدت رویهای در سراسر کشور ایجاد خواهد شد.
وی در ادامه گفت: همچنین در این جلسه و در ادامه مباحث جلسه پیشین، با توجه به دستور وزیر کشور مبنی بر پایش حوادث ترافیکی شهری و به دلیل حساسیت موضوع ناشی از آسیب پذیری دو قشر موتورسیلکت سواران و عابران پیاده در شهرها در حوادث ترافیکی؛ مسئولان دو استان آذربایجان شرقی و کرمانشاه برای ارائه گزارش و دلایل بالا بودن تلفات سوانح ترافیکی خصوصا در کلانشهرهای تبریز و کرمانشاه در جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور حضور یافته و توضیحاتی ارائه کردند.
وی با بیان اینکه در جلسه پیشین این شورا، وضعیت و علل افزایش تلفات سوانح رانندگی استانهای خوزستان و یزد مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود، افزود: در این جلسه گزارشی از آمار تصادفات شهری استانهای آذربایجان شرقی و کرمانشاه از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی ارائه شد و پس از آن مسئولان و کارشناسان این دو استان دلایل افزایش آمار تلفات، برنامه و اقدامات آینده خود به منظور کاهش این آمار را اعلام کردند.
محمدیان اضافه کرد: همچنین در این جلسه به مسئولان استانی در خصوص وضعیت سوانح رانندگی شهری، آسیب شناسی و بهبود ساز و کارها در جهت کاهش تلفات این سوانح تذکرات لازم داده شد و از آنجا که سال آینده، آغاز سده ۱۴۰۰ میباشد، مقرر شد تا پایان سال جاری، برنامهای با عنوان دهه کاهش حوادث جادهای همگام با سیاستهای کمیسیون ایمنی راههای کشور طراحی تا در کنار طرح جامع کاهش تصادفات استانها عملیاتی شود.