به گزارش خبرنگار حوزه آموزش عالی و دانشگاه گروه علمی فرهنگی و هنری
خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای منصور غلامی طی سخنانی در اختتامیه هشتمین جشنواره رویش که در تالار ابوریحان دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، افزود: باتوجه به شیوع ویروس کرونا که هم اکنون جامعه ما و جامعه بشری را درگیر خود کرده است، اما شاهد هستیم که افتخارات دانشجویان دانشگاهی کشور کم نشده است و باید این ظرفیت در آینده گسترش یابد.
وی ضمن اشاره به برگزاری جشنواره حرکت در روز گذشته گفت: در این جشنواره دانشجویان ۱۲۷ کشور ثبت نام کرده بودند که بسیار چشمگیر بود.
آقای غلامی افزود: جمعهای فعال دانشجویی در حوزههای اجتماعی در سطح جهان و کشور ما گسترش یافته است.
وی ضمن اشاره به یکی از ویژگیهای کانونهای دانشجویی که توجه به علایق و سلایق دانشجویی در کسب تجربه است، گفت: کانونهای دانشجویی بذرهای اولیه کانونهای مردم نهاد هستند و به راحتی میتوان ارتباط علمی و انتقال علمی را از میان دانشجویان به سطح جامعه منتقل کرد.
آقای غلامی با بیان اینکه اساس انتقال آموزش، تربیت، تجربه و احساس است، افزود: امیدواریم دوباره شاهد باشیم که دانشجویان در سطح دانشگاهها حضور فعال داشته باشند و ما آنها را از نزدیک ببینیم.
وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای فضای مجازی در حوزههای مختلف علمی گفت: این تجربه بسیار مفید تلقی میشود و ما باید این تجربه را حفظ کنیم و برای آن نیز برنامه ریزی داشته باشیم.
در ادامه آقای غفاری معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: جشنواره ملی رویش در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار شد.
وی به حضور کانونهای برگزیده در این جشنواره اشاره کرد و گفت: آثار برگزیده کانونها در ۱۰ رشته و ۳۳ شاخه ادبی و هنری به تفکیک فردی و گروهی شامل هنرهای تجسمی، هنرهای کاربردی، شعر و ادبیات، عکس، نمایشنامه، فیلمنامه و موسیقی تک نوازی و آثار گروهی شامل تئاتر، موسیقی و فیلم است.
معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فراخوان هشتمین جشنواره رویش از ۲۰ تیر امسال تا ۶ مرداد اعلام شد و ۸۷ دانشگاه، ۵ هزار و ۳۶۸ کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در این جشنواره شرکت کردند که بیش از ۱۶ هزار و ۴۰۰ فعالیت در طول مهلت فراخوان در سامانه جشنواره ملی رویش به ثبت رسید و در نهایت ۱۰۰ ایده کانونی برای کسب عنوان ایدههای برتر وارد رقابت شدند و ۸۰ نفر از چهرههای فعال در زمینه فرهنگ و هنر و ادبیات و جامعه به عنوان چهره موفق کانونی فعالیت خود را ارسال کردند.
در ادامه آقای سعداله نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهیدبهشتی گفت: بیش از ۵ هزار کانون فرهنگی در این جشنواره رقابت کردند و ۱۶ هزار فعالیت فرهنگی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
وی افزود: در دانشگاه شهیدبهشتی نشریات مختلف در حوزههای سیاسی، علمی و فرهنگی فعال هستند و کانونها فعالیتهای زیادی را در کنار آموزش دارند