آموزش و پرورش مازندران
تهیه گوشی برای ۱۰ هزار دانشآموزان نیازمند مازندرانی
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران: خانوادههای دانش آموزان نیازمند برای ثبت نام ملزومات هوشمند به مدیران مدارس مراجعه کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، علیرضا سعدی پور با بیان اینکه ۱۴۰ هزار دانشآموز مازندرانی تحت پوشش شبکه شاد قرار نداشته و از این تعداد ۳۰ هزارنفر دارای گوشی هوشمند نیستند گفت: قرار است برای حدود ۴۰ هزار دانش آموز نیازمند گوشی تهیه کرده که راستیآزمایی آن در حال اجراشدن قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اولویت تأمین گوشی برای این دانش آموزان با اولویت مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی استان افزود: مدیران مدارس نسبت به دانش آموزان و وضعیت مالی آنها اطلاع داشته و خانوادههای نیازمند برای تهیه گوشی میتوانند، به مدیران مدارس اطلاع داده و دریافت اطلاعات و ثبت نام در سامانه توسط مدیران برای این دانش آموزان انجام خواهد شد.
سعدی پور با اشاره به اینکه اولویت نخست تهیه و تامین گوشی برای ۱۰ هزارنفر در سطح اول، ۲۰ هزارنفر سطح دوم (نداشتن توانایی مالی) و در مرحله آخر پرداخت تسهیلات به ۱۰ هزار دانشآموز دیگر با هماهنگی استانداری و معرفی به بانکهای عامل از جمله بانک ملی، ملت و ... و پرداخت تسهیلات ۳ تا ۵ میلیون تومانی با بهره ۴ درصد و قرض الحسنه برای خرید موبایل و ورود به شبکه شاد انجام میشود گفت: این گوشها در اختیار ادارههای شهرستانها و مناطق قرار گرفته و بر اساس ارزیابی به مدارس تحویل تا به دست دانشآموزان برسد.
مدیرکل آموزش وپرورش مازندران با اشاره به اینکه در خوشبینانهترین حالت اگر وضعیت کرونایی زرد و حتی سفید هم اجرا شود، باز هم در کلاسها با تراکم جمعیت کم و استفاده از فضای مجازی و آموزشهای از راه دور لازم است افزود: در همین زمینه علاوه بر آموزش مجازی، آموزش از شبکه تبرستان نیز در دستورکار قرار دارد.
سعدی پور از اجرای طرح "پویش همکلاسی مهربان" خبر داد و گفت: این پویش از سوم شهریور امسال در سطح مازندران آغاز میشود که تاکنون گروههای مختلفی از جمله املاک، اصناف، تشکلهای دانش آموزی، بسیج دانش آموزی، انجمنهای اسلامی، سازمان دانش آموزی، هلال احمر، همیاران مشاور و مجمع خیّران مدرسه ساز نیز وارد این پویش شده و با توجه به کد دستوری دریافتی، امکان دریافت کمک نقدی و یا غیرنقدی گوشی دست دوم برای آنها فراهم بوده تا در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار گیرد. همچنین این اداره کل اقدام به خرید تبلتهای دانشآموزی کرده و اقداماتی نیز برای تهیه آن انجام تا افراد مناطق دوردست هم از آموزش محروم نشوند.
مدیرکل آموزش وپرورش مازندران با اشاره به اینکه هم اکنون ۵۰۰ هزار دانشآموز و ۴۰ هزار معلم در مازندران فعالیت داشته که با شیوع ویروس کووید ۱۹ و نیز ورود به سامانه شاد، بستر مدیریت مناسبی فراهم شده است افزود: با توجه به وضعیت قرمز بیماری کرونا و تعطیلی مدارس، تمرکز بر آموزش در شبکه مجازی شاد قرار گرفته و در این زمینه موضوع پهنای باند، رایگان شدن اینترنت، انسجام آموزشی، اضافه شدن ۳۰ درصد از دانشآموزان و ۲۰ درصد معلمان غیرعضو نیستند در دستورکار قرار دارد.
سعدی پور با اشاره به عضویت ۵۰۰ مشاور در شبکه شاد افزود: تشکیلات دانشآموزی متعددی با مأموریتهای متنوع عضو شبکه شاد در فضای مجازی بوده که با برگزاری جشنواره "مجازندران" بیش از ۲۷ هزار اثر دریافت شده و قرار است به ۵۰۰ نفر جوایزی اهدا شود.
مدیرکل آموزش وپرورش مازندران از طراحی جشنواره مجازندران ۲ خبر داد و تصریح کرد: طرح "نما" در سطح مازندران با عنوان نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان در چند بخش، مجموعهای مدون از آموزشهای حرفهای را به دانش آموزان بر اساس تفکیک جنسیت ارائه شده که در همه شهرستانهای استان در حال اجرا است.
سعدی پور با بیان اینکه در این سامانه، مدیران مدارس با اطلاعات الکترونیکی روبرو بوده، اما در برخی موارد نیاز به اعزام مشاور و مراقبتهای ویژه به صورت حضوری احساس و اجرایی خواهد شد گفت: در دوران شیوع بیماری کرونا، ۵ هزار تماس تلفنی (والدین) برقرار شده که به ۴۰۰ دانشآموز، حضوری مشاوره داده شد.
مدیرکل آموزش وپرورش مازندران به حضور ۱۰ هزار دانشآموز تحت پوشش کمیته امداد و بیش از ۵ هزارنفر تحت پوشش بهزیستی در مدارس مازندران افزود: آخرین وضعیت دانشآموزان و آسیبهای مختلف در سطح مدارس استان با کمک سامانه نما، مشاهده و بررسی میشود.
سعدی پور گفت: در پی آن هستیم تا مدارس دارای یک تا ۱۰ دانشآموز را حتی در شرایط قرمز تعطیل نکرده و به همین منظور، دورههای مختلف آموزشی با عنوان کانونهای فرهنگی در فضای مجازی را برگزار و تاکنون ۱۰۰ هزار دانشآموز عضو آن هستند.