معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در ملایر:
پیش بینی ۲۲ هزار میلیارد تومان "منابع اشتغال روستایی"
معاون توسعه روستایی رئیس جمهور : بنا بر مصوبه دولت و مجلس، ۲۲ هزار میلیارد تومان "منابع اشتغال روستایی" پیشبینی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، دکترمحمد امید در بازدید ازشهرک صنعتی مبل و منبت ملایر افزود: توجه ویژه دولت به توسعه زیرساختهای روستایی همچون آب، برق، گاز، تلفن و راه و مهمتر از آنها تقویت اشتغال پایدار روستایی، در سالهای اخیر، روند صعودی مهاجرت معکوس و رشد جمعیت روستایی را رقم زد. وی با استناد به کاهش آمار جمعیت روستایی از سال ۱۳۳۵، گفت: طبق آمار، از سال ۹۶ تاکنون، جمعیت روستایی افزایش یافته است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، دولتها در عرصه زیربنایی روستاها اقدامات خوبی انجام داده اند و امروز گازرسانی از حدود ۳۰ درصد روستاهای کشور، به بالای ۸۰ درصد رسیده است. آقای امید اضافه کرد: بالای ۹۸ درصد روستاهای کشور به شبکه ملی اطلاعات وصل شده است و تا پایان دولت یازدهم این رقم به ۱۰۰ درصد میرسد.
وی ظرفیت ملایر را در حوزه کار و تولید ویژه توصیف کرد و افزود: استان همدان جزء استانهایی است که بهترین جذب را از محل اشتغال روستایی داشته و ۳۰ درصد نیز بیش از سهمیه خود جذب کرده است. معاون رئیس جمهور، شهرستان ملایر را برای توسعه اقتصادی و کارآفرینی از استعدادهای خوبی بهرهمند دانست و گفت: مقرر شد علاوه بر توسعه شهرک مبل و منبت ملایر، استاندار همدان برای احداث شهرک صنعتی پوشاک این شهرستان در قالب توسعه کارگاهها و ارایه تسهیلات مورد نیاز از صندوق کارآفرینی امید بهره گیرد.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور نیز گفت: شهرک صنعتی مبل و منبت ملایر یکی از شهرکهای تخصصی کشور است که با مساحت ۲۰ هکتار در زمینه مبل و منبت فعالیت میکند. فتحعلی محمدزاده افزود: در حال حاضر برای اجرای ۲۲۸ طرح نمایشگاهی در این شهرک قرارداد داریم که تاکنون ۱۰۰ واحد به بهره برداری رسیده است.
وی با بیان اینکه طرح توسعه شهرک صنعتی مبلمان ملایر در دستور کار است، یادآور شد: این شهرک ظرفیت ویژهای در سطح کشور است که به عنوان الگو و به صورت تخصصی در حوزه مبل و منبت فعالیت میکند و هم اکنون یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در شهرک صنعتی جوکار سرمایهگذاری شده است که "قطب صنعتی کشور در زمینه فروسیلیس" است.
شهرستان ملایر از تنوع نواحی صنعتی خوبی برخوردار است. در حال حاضر شهرک صنعتی ۱ و ۲ در زمینه مبلمان و شهرک صنعتی ۳ ناحیه صنعتی تخصصی است. ناحیه صنعتی سامن نیز در این شهرستان، در زمینه مواد غذایی و ترشی، شهرک صنعتی سهند در زمینه کشمش و شهرک صنعتی جوکار در زمینه فروسیلیس و فروآلیاژها، تخصصی فعالند. معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور و مدیر عامل صندوق کار آفرینی امید امروز برای بازدید از بازار و کارگاههای مبل و منبت شهرستان ملایر و کارگاههای خیاطی شهر ازندریان دیدن کردند.
چشم انداز توسعه شهرستان ملایر برای صادرات مبل و منبت و نیز ایجاد کارگاههای تولیدی پوشاک ازندریان و صادرات محصولات آن، مهمترین اهداف این بازدید است.
هم اکنون هشت هزار و ۴۰۰ منبت کار در ملایر به طور مستقیم و حدود ۲۵ هزار نفر غیر مستقیم مشغول به کارند و با توجه به فعالیت زیرمجموعههایی نظیر رنگ کار، نجار، ماشین کار و پارچه کوب که در خارج از کارگاههای مبل فعالیت دارند، هر کارگاه بین ۳ تا ۱۵ نفر اشتغالزایی میکند.