به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، فیروز عارفی امروز در آئین کلنگ زنی مدرسه ۶ کلاسه خیرساز افزود: خیرین مدرسه ساز حق بزرگی بر نظام آموزش و پرورش دارند، چون با وقف مال و ثروت خود در راه کمک رسانی به جامعه دانش آموزی و آینده سازان، سعادت دنیوی و اخروی خود را بیمه میکنند.
عارفی با اشاره به اینکه ارزش کار مدرسه سازی با هیچ معیاری قابل سنجش نیست، افزود: مدرسه سازی کاری نیک و ارزشمند است و خیرین مدرسه ساز نقش مهمی در جهت پروش آینده سازان نظام اسلامی بویژه در مناطق محروم و دور افتاده دارند.
عارفی گفت: قسمت عمده بافت فضاهای آموزشی شهرستان در فاصله زمانی بین سالهای ۴۷ تا ۶۴ احداث شده و فرسوده تلقی میشوند که حل این موضوع نیاز به همت و دلسوزی بیشتر خیرین مدرسه ساز دارد تا مدارسی نو برای دانش آموزان ساخته شود.
وی با اشاره به اینکه در ۱۰ سال گذشته حدود ۱۰۰ مدرسه در شهرستان سقز ساخته و به بهره برداری رسیده است، یادآور شد: با وجود اینکه مدرسه سازی با همت خیرین رشد خوبی داشته، اما با توجه به رشد مثبت جمعیت، این میزان از مدرسه سازی برای تحت پوشش بردن جمعیت لازم تحصیل کفایت نمیکند.
سرپرست آموزش و پرورش سقز با بیان اینکه ۲۹ مدرسه خیرساز در شهرستان هم اکنون در زمینه ارایه خدمات آموزشی و تربیتی فعال هستند و در کنار آن، ۱۴ مدرسه تخلیه شده و ۳۰ مدرسه تقریبا نیاز به بازسازی نیز داریم، تاکید کرد: مدرسه سازی به عنوان یک فرایند مشارکتی بین دولت و مردم باید نگریسته شود.
وی با این هدف که مدرسه سازی ثواب عقبی و رضایت خاطر وصف نشدنی در این دنیا را بدنبال دارد، از مجموعه خیرین و افراد متمول درخواست کرد به این امر مقدس تداوم بخشیده و مانند همیشه یار و یاور آموزش و پرورش باشند.
عارفی افزود: این مدرسه ۶ کلاسه در زمینی به مساحت یک هزار و ۹۰۰ متر مربع و در زیر بنای ۷۲۰ متر مربع جنب دبستان مرحوم آباذری برای تحت پوشش بردن جمعیت قابل توجه دانش آموزان این منطقه با همت خانواده خیر ورثه مرحوم حاج ناصر محمدی احداث خواهد شد.
فرزند ناصر محمدی (خیر مدرسه ساز) نیز در این مراسم با بیان اینکه موانع سر راه این طرح باید برطرف شود، گفت: در راستای ساخت و تسریع در اتمام این مدرسه، باید مسئوولین و دستگاههای خدمات رسان، همکاریهای لازم را داشته باشند.