به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ازلندن؛ پس از این که دولت انگلیس بیش از ۵ هزار نفر از آمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور کم کرد، کارشناسان درباره چرایی این تصمیم و استدلال دولت این کشور، پرسشهایی مطرح میکنند.
شارلوت سامرز (Charlotte Summers)، استاد پزشکی مراقبتهای ویژه در دانشگاه کمبریج در مقالهای در روزنامه گاردین نوشت: نه دولت انگلیس به درمان کامل مبتلایان به ویروس کرونا موفق شده است و نه "مصونیت گله ای" ایجاد شده است بنابراین، دولت باید درباره چرایی کاهش شمار جان باختگان از کووید ۱۹، توضیح دهد.
وی ادامه داده است توجیه علمی این اقدام دولت انگلیس باید مشخص شود.
روزنامه ایندیپندنت هم پس از این اقدام دولت انگلیس نوشت: شمار قربانیان ویروس کرونا در انگلیس، ۵۶ هزار و ۱۲۷ نفر است.
(بر اساس آمار جدید دولت انگلیس شمار جان باختگان از کرونا در این کشور ۴۱ هزار و ۲۳۹ نفر است).
دولت انگلیس بتازگی با کم کردن ۵ هزار و ۳۰۰ مرگ از شمار جان باختگان از کرونا، روش جدید به منظور کاهش شمار قربانیان همه گیری کووید ۱۹ معرفی کرد.
دولت انگلیس که به گفته منتقدان از دانشگاهیان کمک گرفت تا استدلال علمی این کار فراهم شود اعلام کرد فقط افرادی را که تا ۲۸ روز پس از ابتلا به ویروس کرونا، جان ببازند به عنوان قربانیان کرونا میپذیرد. براساس این روش جدید دولت انگلیس، آمار جان باختگان از ویروس کرونا که مطابق آمار رسمی، ۴۶ هزار و ۷۰۶ مورد بود با ۱۲ درصد کاهش، به ۴۱ هزار و ۲۳۹ مورد کاهش یافت.
این در حالی است که به نوشته روزنامه دیلی میرور، حدود ۸۸ درصد از مرگهای ناشی از ابتلا به ویروس کرونا، در ۲۸ روز پس از ابتلا روی داده است.
خانوادههای قربانیان همه گیری کووید ۱۹ در انگلیس میگویند در جریان این بحران، دولت این کشور همچون رانندهای است که پشت فرمان، خوابش برده است.
گروهی متشکل از یک هزار و ۴۵۰ نفر از اعضای خانواده قربانیان ویروس کرونا در انگلیس، از آنچه که بی خیالی دولت در مبارزه با همه گیری کووید ۱۹ عنوان کردند، انتقاد میکنند. انگلیس بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده دارای بیشترین جان باختگان از کرونا در قاره اروپاست و هفته هاست که رسانههای این کشور، براساس دادههای مرکز ملی آمار انگلیس، شمار واقعی جان باختگان از ویروس کرونا را در انگلیس حدود ۵۷ هزار نفر اعلام میکنند که حدود ۱۶ هزار نفر بیشتر از آمار اعلامی جدید دولت انگلیس است.
شمار بیماران کرونایی در انگلیس در دوره کوتاهی کاهش یافت، اما پس از بازگشایی کسب و کارها و از سرگیری فعالیتهای اقتصادی چند روزی است که دوباره سیر صعودی گرفته است.