ارسال ۲ هزار اثر به جشنواره دانشآموزی "زمین خانه من"
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران: تاکنون بیش از ۲ هزار اثر فاخر توسط دانشآموزان سراسر استان به جشنواره"زمین خانه من" ارسال شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، علیرضا سعدی پور گفت: این جشنواره دانشآموزی با هدف فرهنگسازی در زمینه حفظ محیط زیست، بازیافت و تفکیک زباله از مبدأ راهاندازی شده و تا پایان تابستان امسال ادامه دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: دیدهبان بودن دانشآموزان استان در حفظ و مراقبت از محیط زیست، اصلیترین هدف جشنواره دانشآموزی "زمین خانه من" بوده که با مشارکت فعالانه آنها در بخشهای مختلفی مانند دلنوشته، عکس، نقاشی، فیلم، کلیپ، انیمیشن، پوستر، مقاله و ... از ۱۶ خرداد امسال آغاز و در حال انجام است.
سعدی پور، شعار جشنواره را «من یک همیار محیط زیست هستم» اعلام کرد و گفت: موضوعهایی مانند بازیافت، تفکیک زباله در خانه و مدرسه، زبالههای رها شده در طبیعت، آلودگی خاک، آب، هوا، راهکارهای مقابله با آلودگی، ریزش پسآبهای صنعتی و خانگی در طبیعت، مبارزه با پلاستیک و فرآوردههای آن، جایگزینهای کیسه پلاستیکی، ظرف پلاستیکی، آب معدنی و ... از محورهای اصلی شرکت در این جشنواره محسوب میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه در حال آمادهسازی تفاهمنامه با ادارهکل محیط زیست و سازمان پسماند شهرداری شهرستان ساری هستیم افزود: موضوع بازیافت در زمینه آمادهسازی مواد برای استفاده دوباره زباله بوده که از هدر رفت منابع سودمند و سرمایههای ملی جلوگیری و نیز برای آسانتر کردن امر بازیافت، دو نوع بازیافت مواد یعنی تفکیک درمبداء و تفکیک در مقصد انجام میشود.
سعدی پور تصریح کرد: بر اساس مطالعات نشان انجام گرفته، در یک سال تحصیلی سرانه تولید کاغذ باطله هر دانشآموز فقط در محیط مدرسه یک کیلوگرم بوده که با توجه به تعداد دانشآموزان رقم قابل ملاحظهای محسوب و بنابراین رعایت و نگهداری از محیط زیست در دوران تحصیل و همه مقاطع، مهم و ضروری است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، آموزش را به عنوان بهترین روش نهادینه کردن عادتهای مثبت در افراد نام برد و گفت: شروع این نوع آموزش از دوران تحصیلی ابتدایی آغاز تا به یک باور تبدیل شده و این باور، کودک را موظف به نگهداری مناسب از زیستگاه خود میکند
گفتنی است؛ شهرستانهای ساری، قائم شهر و میاندورود بیشترین مشارکت را در جشنواره مربوطه را داشته و همچنین بیشترین آثار ارشال شده در زمینه نقاشی و کلیپ بوده است.