پیشرفت ۷۰ درصدی طرح توسعه ارتباطات روستایی سمنان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان : اجرای گام اول طرح توسعه ارتباطات روستایی یا (تار) با زیرساختهای فیبرنوری ۷۰ درصد پیشرفت دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، سیدیاسر حسن پور افزود: هدف از اجرای این طرح ایجاد زیرساختهای ارتباطی خدمات پهنباند، ارتقای کیفیت ارتباطات و پهنای باند مراکز و سایتهای تلفن همراه روستایی، دسترسی همگانی به شبکه ملی اطلاعات و بهبود کیفیت زندگی و کسب و کار روستاییان است.
وی افزود: با توجه به پیشرفت ۷۰ درصدی گام اول طرح توسعه ارتباطات روستائی در استان سمنان از طریق فیبر نوری، زمینه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات در ۲۰ روستا فراهم میشود.
حسن پور تصریح کرد: آبان ۹۸ عملیات اجرایی طرح از مرکز مخابراتی شهر شهمیرزاد آغاز شد و تا دهستان چاشم و روستاهای حومه و همچنین در محور سمنان- فیروزکوه محدوده روستای افتر ادامه یافت و با اتمام طرح ، ۲ مرکز تلفن ثابت روستایی، ۱۴ سایت اپراتور همراه اول و پنج سایت اپراتور ایرانسل و یک سایت شرکتهای وب به شبکه پهن باند متصل میشود.
وی تصریح کرد: اعتبار طرحهای توسعه ارتباطات روستایی از محل اعتبارات توسعه خدمات عمومی روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) تامین میشود.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به توسعه خدمات بانکی در روستاها و مناطق محروم طبق برنامه ششم توسعه گفت : ۲۰ دستگاه خودپرداز روستایی در گام دوم طرح خدمات عمومی اجباری روستایی در روستاهای این استان به بهره برداری میرسد.
حسن پور با بیان اینکه توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و نظارت بر وضعیت خودپردازهای روستایی وزارت در قالب طرح خدمات عمومی اجباری (USO) انجام میشود گفت: با توجه به رویکرد دولت و نگاه ویژه وزارت ارتباطات به توسعه روستاها و مناطق محروم، باید از این فرصت جهت توسعه خدمات روستایی در حوزه فناوری اطلاعات، بانکداری الکترونیک و جلب رضایت روستاییان به بهترین شکل استفاده کرد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به جایگاه خاص روستاها و مناطق محروم در برنامه ششم توسعه بیان کرد: توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و فناوری اطلاعات در روستاهای استان از اهم برنامههای این وزارتخانه است.
حسن پور با بیان اینکه پست بانک تنها بانک دولتی است که به شکل تخصصی در حوزه روستایی و فناوری اطلاعات فعالیت میکند، تصریح کرد: اختصاص ۲۰ دستگاه خودپرداز روستایی در گام دوم به استان سمنان، افزایش باجه ها، دفاتر خدمات بانکی و توزیع تسهیلات حمایتی خرد و کلان روستایی گام بلندی برای توسعه خدمات دولت الکترونیک در روستاها است که پیگیریهای لازم تا حصول نتیجه مطلوب انجام میشود.