آموزشهای مهارتی نیرویی برای اشتغال
دانشگاه جامع علمی و کاربردی سیستان و بلوچستان ، منطبق با ظرفیتهای اقتصادی
دانشگاه جامع علمی و کاربردی سیستان و بلوچستان به عنوان دانشگاه مهارت محور و دارای ۱۰۰ رشته مهارتی منطبق با ظرفیتهای اقتصادی استان ، در حال آموزش دانشجویان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور روز گذشته در به صورت ویدیو کنفرانس در نشست با مسئولین دانشگاه جامع سیستان و بلوچستان گفت : سیستان و بلوچستان دارای ظرفیتهای اقتصادی زیادی است و باید برای بهره وری مردمان منطقه و هم رشد اقتصادی کشور به آن توجه ویژه ای شود
دکتر امید با بیان اینکه هدف گذاری ما در سطح مراکز آموزشی استان آموزشهای مهارتی برای دانشجویان جویایی کار است خاطر نشان کرد: دانشگاه جامع علمی و کاربردی آمادگی کامل برای ایجاد بسترهای توسعه ای آموزشی و مهارتی با همکاری نهادهای مختلف را دارد تا قدم موثری برای توسعه سطح اموزشی و اقتصادی با پرورش و استفاده از نیروها و دانشجویان مهارتی برای استان بردارد.
وی با اشاره به ظرفیتهای موجود منطقه، نظیر بندر چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور، سواحل مکران، کشاورزی در کنارک و زابل گفت: باید برنامه های توسعه استان را ببینیم و برشهای استانی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: اگر قرار است حمل و نقل، کشاورزی، شیلات توسعه پیدا کند باید سیستم آموزش را به این سمت ببریم. این دانشگاه آمادگی ایجاد مراکز جدید برای این استان را دارد.
دکتر سالارزهی رییس دانشگاه جامع سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از افتتاح مرکز علمی کاربردی پهره ایرانشهر خبر داد و گفت: این استان در افقی که قرار دارد با اجرای طرحهای بزرگی نظیر راه آهن چابهار، گاز، شیلات و صنایع دریایی نیاز به نیروی متخصص دارد.