تولید بیش از ۲ هزار تن گوشت مرغ در نی ریز
۲۲۶۰ تن گوشت مرغ در چهارماهه اول سال ۱۳۹۹ در نی ریز تولید شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سرپرست اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه از یک میلیون و ۲۵۶ هزار و ۴۹۲ قطعه جوجه ریزی، ۲۲۶۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شده است.
علی قرایی افزود: از مجموع ۴۴ واحد مرغداری موجود، ۴۰ واحد فعال و ۴ واحد با ظرفیت کل ۳۶۹۰۰ قطعه جوجه، غیرفعال هستند.
وی افزود: علاوه بر ۴۴ واحد مرغداری، دو واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت ۷ هزار قطعه و تولید ۲۰۵ تن گوشت بوقلمون و یک واحد صنعتی پرورش کبک به ظرفیت ۱۵ هزار قطعه با تولید ۱۴.۸ تن گوشت کبک در نی ریز فعال هستند که محصولات آنها علاوه بر بازار داخل شهرستان، به مرکز استان و شهرهای همجوار نیز عرضه میشود.
ظرفیت واحدهای مرغداری شهرستان نی ریز بای هر دوره جوجه ریزی در مجموع یک میلیون و ۲۵۰ هزارقطعه و در سال ۵ میلیون قطعه است