معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان؛
همراهی و مشارکت مردمی بارزترین ویژگی انقلاب اسلامی است
همراهی و مشارکت مردمی بارزترین ویژگی انقلاب اسلامی است و شکلگیری، تداوم و اقتدار نظام بواسطه همین ویژگی با موفقیت صورت گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در نشست خبری به مناسبت سالروز تشکیل تشکلهای مردم نهاد گفت: همراهی و مشارکت مردمی بارزترین ویژگی انقلاب اسلامی است و شکلگیری، تداوم و اقتدار نظام بواسطه همین ویژگی با موفقیت صورت گرفت.
حسین خوش اقبال افزود: دفاع از خواست مردم، رفع محرومیت و حمایت از برنامههای سازنده دولت به نفع ملت از مهمترین خصایص تشکلهای مردمنهاد است که به عنوان نهادی برآمده از دل مردم، برای آنها، دولت را همراهی میکنند.
خوش اقبال به نقش مهم خبرنگاران در عرصه اطلاعرسانی و آگاهیبخشی هم اشاره کرد و یادآور شد: علاوه بر اطلاعرسانی در عرصههای مختلف جامعه، نیاز امروز و در شرایط کنونی این است که اهداف انقلاب دنبال و محقق شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان به همراهی ارزنده سازمانهای مردم نهاد در روزهای شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: در کنار دولت و دستگاههای خدماتی، کردستان از جمله استانهایی بود که سازمانهای مردمنهاد مشارکت برجستهای در آموزشهای فرهنگی، مالی و اطلاعرسانی بویژه در مناطق محروم داشتند.
وی با اشاره به وضعیت کشورمان در روزهای تحریم اقتصادی و شیوع کرونا، گفت: شیوع این ویروس در کشورمان در شرایطی بود که بخاطر تحریمها امکان واردات ماسک و دیگر ملزومات بهداشتی را هم نداشتیم، ولی با همراهی و همدلی مردم که در این روزها بیشتر به چشم آمد، مشکلی در تهیه این اقلام پیش نیامد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با اشاره به قرار گرفتن در آستانه محرم حسینی افزود: عزاداریهای امسال باید با رویکرد متفاوت و بیشتر بر بستر مجازی باشد تا ارزشهایی که ملت ایران با تاسی به قیام اباعبدالله الحسین (ع) بدست آورده مورد سوء استفاده دشمنان قرار نگیرد.
خوشاقبال یادآور شد: در عزاداریها رعایت فاصله فیزیکی و عمل به دستورات بهداشتی ستاد مقابله با کرونا باید مدنظر باشد تا دشمن نتواند علیه آن جوسازی کند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان هم در این نشست با اشاره به ۲۲ مرداد سالروز تأسیس تشکلهای مردم نهاد، این روز را فرصتی برای قدردانی از نهادهای مردمی دانست که بدنبال کاهش آسیب و افزایش مشارکت اجتماعی در راستای توانمندسازی جامعه بویژه مناطق حاشیهای در همه عرصهها هستند.
فرانک قدسی به فعالیت ۵۸۳ تشکل مردم نهاد در استان اشاره کرد و یادآور شد: از این تعداد مجوز ۱۳۷ تشکل توسط استانداری، ۱۰۲ فقره در فرمانداریها، ۸۷ فقره در سازمان تبلیغات، ۳۵ فقره اداره کل ورزش و جوانان، ۲۱ فقره اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۵ فقره فرماندهی انتظامی و ۲ فقره هم دانشگاه علوم پزشکی بوده است.
قدسی گفت: تعداد این تشکلها در یک سال اخیر افزایش قابل ملاحظهای داشته است که در ۱۴ حوزه از فرهنگی و هنری و قرآنی تا عمرانی و فناوری فعالیت دارند و از سه ویژگی غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی بودن برخوردار هستند.
وی تأکید کرد: ۹ دفتر تسهیل گری هم در استان فعال است که کردستان به عنوان یکی از ۲۱ استان کم برخوردار و نیمه برخوردار کشور از این ظرفیت بهرهمند شده و هدف اصلی آن تقویت مطالبهگری و مسوولیتپذیری در محلات حاشیهای است.