به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز از پاریس، آمریکا با ثبت پنج میلیون و ۲۰۰ هزار مورد ابتلا و حدود ۱۶۵ هزار مورد مرگ ناشی از کرونا بیشترین آمار مربوط به همه گیری را در جهان به خود اختصاص داده است. نرخ مرگ و میر در آمریکا ۵,۰۴ نفر به ازای ۱۰ هزار نفر است.
پس از آمریکا، برزیل (با سه میلیون و ۱۰۰ هزار مورد ابتلا و ۱۰۳ هزار و ۲۶ مورد مرگ)، هند (با دو میلیون و ۲۷۰ هزار مورد ابتلا و ۴۵ هزار و ۲۵۷ مورد مرگ) و روسیه (۸۹۷ هزار و ۵۹۹ مورد ابتلا و ۱۵ هزار و ۱۳۱ مورد مرگ) بیشترین تعداد مبتلایان به «کووید-۱۹» را ثبت کرده اند.
شمار افراد مبتلا در مکزیک نیز حدود ۵۰۰ هزار نفر (حدود ۵۴ هزار مورد فوتی)، در پرو و کلمبیا نیز از سطح ۴۰۰ هزار نفر گذشته و در شیلی نیز نزدیک ۴۰۰ هزار نفر است.
در اروپا، اسپانیا بالاترین تعداد مبتلایان (۳۴۴ هزار و ۴۶۶ نفر) را ثبت کرده است. شیوع ویروس کرونا بیشترین قربانی را در انگلیس (بین کشورهای اروپایی) داشته است (۴۶ هزار و ۵۹۵ مورد فوتی، یا ۷,۰۱ نفر به ازای هر ۱۰ هزار نفر).
بلژیک با ثبت ۷۴ هزار و ۶۲۰ مورد ابتلا و ۹ هزار و ۸۷۹ مورد مرگ (با نرخ مرگ و میر ۸,۶۴ نفر به ازای ۱۰ هزار نفر) بالاترین نرخ مرگ و میر در جهان را به خود اختصاص داده است.
در فرانسه که طی ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۳۹۷ مورد جدید ابتلا و ۱۵ مورد جدید مرگ ناشی از «کووید-۱۹» ثبت شده است، تا کنون موارد ابتلا در مجموع به ۲۰۴ هزار و ۱۷۲ نفر و موارد فوتی به ۳۰ هزار و ۳۵۴ نفر رسیده است.
در قاره آفریقا، آفریقای جنوبی با ۵۶۶ هزار و ۱۰۹ مورد ابتلا و ۱۰ هزار و ۷۵۱ مورد مرگ، بیشترین آمار را ثبت کرده است.
در چین که ویروس کرونا دسامبر گذشته برای نخستین بار در آنجا مشاهده شد، در مجموع چهار هزار و ۶۳۴ مورد مرگ و ۸۴ هزار و ۷۱۲ مورد ابتلا گزارش شده است. نرخ مرگ و میر در چین، ۰,۰۳ به ازای ۱۰ هزار نفر است.