درپی همه گیری کرونا
میلیونها نفر در هند با خطر فقر مواجه هستند
شبکه تلویزیونی دویچه وله گزارش داد:همه گیری کرونا میلیونها نفر را در هند با خطر فقر مواجه کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی دویچه وله انگلیسی، هند یکی از کشورهای موفق جهان در زمینه اقتصاد بوده است. این کشور محل زندگی شماری از افراد ثروتمند جهان است. این موضوع سبب شده است که میلیونها نفر از فقر خارج شوند. اما همه گیری کرونا میتواند آن را تغییر دهد. کرونا همه را تحت تاثیر خود قرار داده است. این بیماری همچنین افراد ثروتمند و مشهور هند را هم تحت تاثیر خود قرار داده است.
هند سومین کشور جهان در جدول رده بندی کرونا
هند سومین کشور در جهان است که بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را در خود جای داده است. بیش از ۲ میلیون نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند. کارشناسان معتقدند که این موضوع سبب افزایش فقر میشود. در این حال هند نمیتواند شاهد یک قرنطینه و تعطیلی مراکز اقتصادی خود باشد. این موضوع سبب میشود که کشور در وضعیت دشواری قرار گیرد.
هند امروز در مرکر توجهات قرار گرفته است. هند یکی از پرجمعیتترین کشورهای جهان است. این یکی از کشورهایی است که به شدت تحت تاثیر شیوع و همه گیری کرونا واقع شده است. قرنطینه شدید و سرسختانه کشور و تعطیلی مراکز تجاری میتواند جان بسیاری از افراد را نجات دهد. اما در برابر سبب فقر بسیاری از افراد میشود. این موضوع سبب شده است که برخی از افراد در دهلی نو و دیگر شهرهای هند مراکزی را برای توزیع غذا و دارو در بین مردم ایجاد کنند. برخی از آنها تاکنون به ۷۰ هزار نفر کمک کرده اند. اما به نظر میرسد که تقاضا به مراتب بیشتر باشد.
خبرنگار این شبکه تلویزیونی گفت:عاشیر کاندهاری و خواهر دو قلوی وی هر روز تماسهایی برای ارسال کمکهای غذایی دریافت میکنند. آنها یک خط تلفن کمک رسانی به افراد نیازمند در دهلی نو ایجاد کرده اند. آنها از این خط تلفن برای توزیع غذا و دارو استفاده میکنند. شیوع و همه گیری بیماری کرونا سبب بیکاری صدها هزار نفر و فقیر شدن آنها در هند شده است.
در ادامه عاشیر کاندهاری گفت:زمانی که قرنطینه آغاز شد بسیاری از افراد کار خود را از دست دادند. آنها پول و منابع مالی کافی برای نیازمندیهای اساسی خود مثل غذا و دارو را در اختیار ندارند. ما اقدامات زیادی برای تامین غذا و داروی آنها انجام داده ایم. ما از مقامات خواسته ایم که در این رابطه اقدام کنند. ما این خط تلفنی کمک رسانی را ایجاد کردیم.
در ادامه خبرنگار گفت:مادر دوقلوها به تامین مالی این طرح کمک رسانی کمک میکند. انجام این کار برای آنها بسیار مهم است.
در ادامه بهاورین کاندهاری مادر این دو خواهر دو قلو گفت:در مذهب ما گفته شده است که باید پول را برای امور خیریه مصرف کنیم. ما هم اکنون در یکی از بدترین بحرانها قرار داریم که حتی پدر و مادر ما و نسل ما تاکنون شاهد آن نبوده است.
در ادامه خبرنگار گفت:مادر دوقلوها هر روز غذا، دارو و ماسک را به مناطق فقیر نشین دهلی نو میبرد. دهها هزار نفر از کارگران مهاجر در این محلات زندگی میکنند. زمانی که دخترانش نخستین بار به این محلات آمدند برخی از افراد ساکن در آنجا برای مدت ۵ روز بود که هیچ غذایی نخورده بودند.
در ادامه یکی از ساکنین گفت:ما در مزارع کشاورزی کار میکنیم. اما دیگر درآمدی نداریم. شوهر من سبزی میفروخت. ما باید چگونه گذران زندگی کنیم؟ ما باید چگونه غذا پیدا کنیم؟ مدارس تعطیل هستند و ما نمیتوانیم آنها را سر کلاس درس بفرستیم.
در ادامه خبرنگار گفت:حمایت از تمام این افراد به طرحی جامعتر نیاز دارد. مادر دوقلوها تعجب میکند که چرا دولت هند هیچ کمکی به این افراد نمیکند.
در ادامه بهاورین کاندهاری مادر این دو خواهر دو قلو گفت:من نمیدانم که چرا همگان به جز دولت هیچ کمکی نمیکنند. باید به این افراد بسیار زودتر رسیدگی میشد. ما شاهد هیچ فعالیت و درآمدی برای این افراد نیستیم. ما تاکنون شاهد این بیماری نبوده ایم.
در ادامه خبرنگار گفت:این دو قلوها تاکنون ۵۰ هزار نفر را در ۳۰ شهر در کشور تغذیه کرده اند. هم اکنون آرد، شکر و برنج برای خانوادهها ارسال میشود. اما درخواستهای کمک همچنان ادامه دارد.
روزانه ۶۲ هزار نفر به کرونا مبتلا میشوند
در ادامه مجری شبکه از پیتر ریملی از مقامات یک شرکت امدادرسانی آلمان مستقر در هند پرسید:نهاد امدادرسانی شما برای کمک به مردم هند چه اقداماتی انجام داده است؟
وی در پاسخ گفت:موارد شیوع کرونا در هند هر روز رو به افزایش است. روزانه ۶۲ هزار نفر به کرونا مبتلا میشوند. این بر اساس آخرین آمار است. هم اکنون ۲.۲ میلیون نفر در هند به کرونا مبتلا شده اند. علاوه بر ما سفارت آلمان هم کمکهای زیادی کرده است. البته بسیاری از نهادهای امدادرسان آلمانی هم به خاطر همه گیری کرونا کارکنان خود را از هند به خاطر اینکه تجهیزات حفاظت بهداشتی شخصی به اندازه کافی وجود ندارد و درمانی وجود دارد و افراد نمیخواهند خطر کنند، خارج کرده اند.
مجری:میلیونها و میلیونها نفر در هند به کرونا مبتلا شده اند و این موارد هر روز رو به افزایش است. با این وجود دولت هند میخواهد که بار دیگر اقتصاد این کشور را بازگشایی کند. آیا هند از توانایی لازم برای انجام این کار برخوردار است؟
ریملی:کشور هند تلاش میکند که توازنی بین زندگی افراد و تامین نیازهای حیاتی آنها ایجاد کند. آنها قدرتمندترین قرنطینه را در جهان اجرا کرده اند. این برای حفاظت از جان افراد بوده است. این موضوع سبب شده است که افراد بیشتری به بیماری مبتلا نشوند. اما تبعات این قرنطینه این بود که بسیاری و از جمله کارگران مهاجر کار خود را از دست دادند. آنها هیچ درآمدی ندارند و زندگی آنها در خطر است. بله هند در حال بازگشایی اقتصاد خود است. اما در برخی از مناطق شاهد تعطیلی و قرنطینه هستیم. در آن مناطق شمار زیادی از افراد مبتلا شده اند. این نوعی قرنطینه هوشمندانه است. در برخی از مناطق آلودگی بسیار زیاد است و آنها مناطق را به مناطق سبز و قرمز تقسیم بندی کرده اند و با تمام قدرت تلاش میکنند که بیماری را در آن مناطق کنترل کنند. اما بیشتر مناطق کشور در حال بازگشایی است و این موضوع با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و از جمله فاصله گذاری اجتماعی، ماسک زدن است. اگر شما وارد هر فروشگاهی میشوید تب شما سنجیده میشود. شما باید ماسک بزنید و دست خود را با مایع ضد عفونی کننده ضد عفونی کنید. آنها حتی این دستورالعملهای بهداشتی را حتی در روستاها در نظر گرفته اند. اما هند نمیتواند اقتصاد خود را بیش از این تعطیل نگه دارد.
مجری:با توجه به تدابیری که اعمال شده است و شما به آنها اشاره کردید و ما بسیاری از این تدابیر را در اروپا هم اعمال میکنیم آیا معتقدید که هند بتواند بیماری را تحت کنترل خود دربیاورد؟
ریملی:به نظرم هیچ کشوری همه گیری را تحت کنترل خود درنیاورده است. همه کشورها تلاش میکنند که تا آنجا که میتوانند این بیماری را تحت کنترل خود دربیاورند. به نظرم در ماه اوت ما شاهد حداکثر میزان شیوع بیماری کرونا در هند خواهیم بود و آنگاه میزان ابتلا اندکی کاهش پیدا میکند. دولت همچنین به وضعیت حومه شهرها و روستاها هم توجه دارد. زیرا کارگران برای کار از این مناطق به شهرها میآیند و آلودگی را منتقل میکنند و باید ساز و کار در روستاها هم وجود داشته باشد. باید به سالمندان توجه شود و آنها باید تدابیر بهداشتی و مراقبتی را رعایت کنند. آنها باید تدابیر مربوط به ضد عفونی را رعایت کنند. برخی از افراد هم از دهلی نو به شهرهای خود میروند و ممکن است که آلودگی را منتقل کنند. دولت تلاش میکنند که تدابیری برای کمک مالی به افرادی که تحت تاثیر کرونا واقع شده اند در نظر بگیرد. آنها بستههای غذایی به افراد نیازمند میدهند. اما به خاطر اینکه درآمدهای دولت که از راه پرداخت مالیات تامین میشود متوقف شده است آنها تلاش میکنند که بار مالی ناشی از این همه گیری را از روی دوش مردم نیازمند کاهش دهند.
سکونت گاههای زیادی برای افراد بیخانمان در نظر گرفته شده است
در ادامه مجری گفت:تدابیر بهداشتی زیادی در هند در نظر گرفته شده است، اما این خدمات به همگان داده نمیشود. بحران برای افرادی که در مناطق حاشیهای در دهلی نو زندگی میکنند دشوار شده است.
در ادامه خبرنگار این شبکه تلویزیونی گفت:روستوم ۱۵ ساله دوست دارد که هر روز تلویزیون تماشا کند. او در خانهای زندگی میکند که ۱۵ نفر دیگر هم در آنجا زندگی میکنند. این خانهای است که برای هزاران نفر از افراد بیخانمان در هند در نظر گرفته شده است. البته بسیاری از افراد در خیابان زندگی میکنند. به خاطر شیوع کرونا سکونت گاههای زیادی برای افراد بیخانمان در نظر گرفته شده است. اما همچنان بسیاری از افراد در خیابانها زندگی میکنند. روستوم ۱۵ ساله به خاطر بیماری خود مسئوولیت تمامی اعضای خانواده به دوش او افتاده است. پیش از قرنطیه روستوم همانند بسیاری از افراد به خانواده خود کمک میکرد و سر کار میرفت. او همچنین با این وجود به یک مدرسه محلی میرفت.
در ادامه روستوم گفت:پیش از همه گیری ما به ایستگاه قطار میرفتیم. سپس به پارک رفتیم و در آنجا هم به ما حمله شد. سپس ما به فروش نوشیدنی و آب خنک روی آوردیم.
در ادامه سانجای گوپتا مدیر یک موسسه حامی حقوق کودکان خیابانی گفت:آنها با مشکلات زیادی روبرو هستند. برای مثال آنها ممکن است که دچار وضعیت بدی شوند. ممکن است از آنها قربانی قاچاق شوند و مجبور به ازدواج در دوران کودکی شوند. ممکن است از آنها بهره برداری جنسی شود و قاچاق شوند.
در ادامه خبرنگار گفت:این دختر هم همانند روستوم تا پیش از همه گیری در کنار ایستگاه قطار کار میکرد و هزینه زندگی خانواده خود را فراهم میکرد. دختران جوان خانوادههای بی خانمان تحصیل معنی ندارد. او پس از مرگ برادرش مدرسه را ترک کرد. او اصلا به کتاب دسترسی ندارد. برخی اوقات او به گدایی میپردازد.
در ادامه انوراگ کوندو مدیر حمایت از حقوق کودکان دهلی نو گفت:ما میتوانیم نگاهی به خانه این کودکان بیندازیم. آنها هیچ پیش بینی درباره آینده خود ندارند. آنها هیچ دسترسی به غذا و دارو ندارند. این کودکان همیشه در خیابانها دیده میشوند.
در ادامه خبرنگار گفت:هیچ آیندهای برای این کودکان متصور نیست و وضعیت کنونی در هند وضعیت را برای آنها به مراتب بدتر کرده است.
آزمایش واکسن بر روی کودکان خطرناک است
در ادامه خبرنگار این شبکه تلویزیونی گفت:آیا واکسن برای نوجوانان یا بزرگسالان موثر است؟
در ادامه درک ویلیامز خبرنگار امور علمی دویچه وله گفت:این سوال به این موضوع رسیدگی میکند که ما باید برای گروههای سنی مختلف گروههای مختلفی برای تولید واکسنهای مختلف داشته باشیم. هم اکنون مشکلات زیادی در رابطه با آزمایش افراد مبتلا به کرونا وجود دارد. اما آزمایشهای مربوط به واکسن بر روی افراد زیر ۶۵ سال انجام میشود. افراد زیادی هستند که به این واکسن نیاز ندارند. سالمندان بیش از دیگر افراد در معرض خطر هستند. از طرف دیگر آزمایش واکسن بر روی کودکان خطرناک است، زیرا بدن آنها واکنشهای متفاوتی به آن نشان میدهد. باید روشهای واکسیناسیون متفاوتی برای کودکان و بزرگسالان وجود داشته باشد و این موضوع باید در دسترس باشد.