احیا امر به معروف و نهی از منکر با فرهنگسازی
معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: این فریضه الهی در صورتی که با مشارکت مردم اجرا شود میتواند نتایج خوبی در جامعه داشته باشد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان،
حسین علی مددی امروز در شورای امر به معروف و نهی از منکر در صداوسیمای مرکز کردستان با بیان اینکه در دوره جدید با شعار "بی تفاوت نباشیم" تغییر اساسی در رویکردها ایجاد کردهایم گفت: در این دوره با افکارسنجی انجام شده باید وجوه دیگر امر به معروف که همان نظارت مردم بر دولت و مردم بر مردم است احیا شود.
وی به نقش رسانه در احیاء این فریضه اشاره کرد و گفت: رسانه ابزار جدی و قدرتمندی است که میتواند با آموزش ما را در این مسیر همراهی کند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان هم در این دیدار گفت: در عصری که جوامع به سمت شبکهای شدن پیش میروند انجام کار فرهنگی بسیار سخت و نیازمند شناخت عمیق از مخاطب است.
جعفر عبدالملکی افزود: انعکاس خدمات نظام، امیدآفرینی، ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، صرفه جویی، بصیرت افزایی و دشمن شناسی از مهمترین وجوه امر به معروف و نهی از منکر است که میتوان در رسانه و برنامه سازیها به این موضوعات پرداخت.
وی گفت: هم اکنون ۵۰شبکه ماهوارهای کردی زبان در حال فعالیت هستند که در تقابل با فرهنگ سنتها آداب و رسوم و باورهای مردم منطقه در حال تولید برنامه هستند.
عبدالملکی گفت: در این تقابل سخت، صداوسیمای مرکز کردستان ۷۱ونیم درصد در سیما و ۴۴ونیم درصد در رادیو مخاطب دارد.
وی بر لزوم بهره گیری از ابزار زیبایی شناختی و روشهای نوین برای تولید محتوا در این زمینه تاکید کرد.
رییس ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان هم گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید با نیت اصلاح گری باشد نه مچگیری.
محمد الله مرادی از عملکرد صداوسیمای مرکز کردستان در زمینه احیای فریضه امربه معروف و نهی از منکر قدردانی کرد و گفت:این مرکز با پخش برنامههای مختلف در رادیو و تلویزیون همواره یاری گر این ستاد بوده و توانسته در این زمینه به موفقیتهای چشمگیری دست یابد.
وی گفت: اکنون که مردم در تمامی زمینهها مورد هجوم رسانههای بیگانه هستند صداوسیمای مرکز کردستان توانسته در مقابل این هجمه به خوبی بایستد و پاسخگوی نیاز مخاطبان باشد.
در این نشست مقرر شد از محل اعتبارات ستاد امربه معروف استان برنامههایی در صداوسیمای مرکز کردستان تهیه و پخش شود.