وب گردی
بفرمایید، دو پیازه میگو
دو پیازهی میگو یکی از خوشمزهترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی هاست.
به گزارش
خبرگزاري صدا وسيما، دوپیازه میگو از انواع غذاهای محلی مخصوص استان بوشهر است و اگر شما به پخت میگو در منزل علاقهمند هستید بهتر است این غذای خوشمزه را به کمک این روش نیز بپزید. در دستور پخت دوپیازه میگو از پیاز داغ و میگو و سیر و سیب زمینی و آبلیمو و رب گوجه فرنگی و سس تارتار و آب پیاز و سرکه و سس فلفل و زعفران آب کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زنجیل استفاده میشود.
مواد لازم برای دو پیازه میگو▪️ میگوی ریز پاک کرده:۲۵۰ گرم
▪️ سیر له شده:۳ حبه
▪️ پیاز خرد کرده:۲ عدد
▪️ کشمش شسته شده:یک پیمانه
▪️ سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده:۳ عدد
▪️ گرد لیمو:۱ تا ۲ قاشق غذاخوری در صورت دلخواه
▪️ نمک، فلفل قرمز و زردچوبه:به میزان لازم
طرز تهیه دو پیازه میگو
- تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- وقتی پیاز سرخ شد آن را از داخل روغن بیرون بیاورید.
- سیب زمینیها را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.
- سپس سیر را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید. پیاز را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- در آخر میگو وکشمش را هم به بقیه مواد به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید. اگر هم دوست داشتید میتوانید مقداری گرد لیمو به آن اضافه کنید.
- نصف فنجان آب داخل قابلمه بریزید و در تابه را ببندید و بگذارید تا مواد ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد. دو پیازه میگوی آماده شده را در کنار برنج ساده میل کنید.