خبرنگار ما سراغ یکی از واحدهای کشتار دام رفته که ۸۰ درصد گوشت استان از این واحد، تامین میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، کشتارگاه صنعتی دام شرکت قزوین دشت بره در زمینی به مساحتی ۵۰ هزار متر مربع و ۱۶ هزار و ۴۳۰ متر مربع زیر بنا احداث شده است.
این واحد تولیدی، دومین کشتارگاه صنعتی دام استان است که در تیپ یک طراحی و اجرا شده و موقعیت مکانی و خدمات رسانی به مناطق مختلف استان و نزدیکی به میدان عرضه دام از مهمترین مزایای این واحد تولیدی است.
هم اینک سه کشتارگاه صنعتی و نیمه صنعتی در استان تحت نظارت اداره کل دامپزشکی برای کشتار و عرضه یک هزار و ۷۲۰ راس دام در هر روز اقدام میکنند. از این تعداد کشتارگاه، ۲ واحد کشتار صنعتی در شهرستان بوئین زهرا و آبیک و یک واحد نیمه صنعتی در شهرستان تاکستان فعالیت دارند. این واحدهای صنعتی روزانه یک هزار و ۲۰۰ رأس دام سبک و ۳۰۰ رأس دام سنگین و واحد نیمه صنعتی کشتارگاه استان نیز روزانه ۲۰ رأس دام سنگین و ۲۰۰ رأس دام سبک را کشتار و عرضه میکنند. در حال حاضر سالانه ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در استان قزوین تولید میشود که نقش موثری در تامین نیاز استان و کشور ایفا میکند.