ضرر و زیان کرونا
سالنهای ورزشی بر سر دو راهی بقا یا فنا
با شیوع ویروس کوئید ۱۹، جامعه در حوزههای مختلف با مشکلات عدیدهای مواجه شد و حوزه ورزش هم از این مشکلات مستثنی نبود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، با اینکه کمتر از یک صدم درصد تولید ناخالص کشور به ورزش اختصاص دارد، اما ورزش کشور آمادگی مقابله با بحران کوئید ۱۹ را نداشت.
نخستین اثر شیوع کوئید ۱۹ بر ورزش، تعطیلی سالنهای ورزشی بود و بیشترین ضرر متوجه باشگاه داران خصوصی شد و آنان متحمل ضرر و زیانهای زیادی شدند.
بعد از سه ماه تعطیلی، اماکن ورزشی اوایل خرداد ۱۳۹۹ بازگشایی شد، اما با وجود این، باشگاهها با کم اقبالی علاقمندان و مشتریان مواجه شد و باشگاه داران دچار افت شدید فعالیت و درآمد شدند و کسانی که در این صنف، امرار معاش میکنند، درآمدشان به شدت تنزل کرد.
اکنون باشگاه داران بر سر دو راهی توقف یا ادامه این فعالیت مانده اند به خصوص در زمان حاضر که مجددا زمزمههایی مبنی بر تعطیلی اماکن ورزشی به گوش میرسد و همین باعث شده آنان با تردید و ناامیدی به آینده شغلی خود و ادامه این فعالیت نگاه کنند.
با وجود رعایت مقررات بهداشتی و هزینههای چند برابری در اماکن و سالنهای ورزشی ، امروز به زعم عده ای این اماکن نسبت به اماکن دیگر در انتقال کرونا خطرناکتر توصیف میشود.
آنان این اماکن را در زمره چایخانهها تلقی میکنند که باید تعطیل شوند، در آن سوی ماجرا عدهای هم هستند که بر ادامه فعالیت باشگاههای ورزشی با الزام به رعایت مقررات بهداشتی تاکید دارند و با بسته شدن باشگاهها مخالفند.
باشگاه داران میگویند قبل از اینکه زمان از دست برود و عدهای این حرفه را کنار بگذارند و پیش از اینکه باشگاه داران سرمایه هنگفت خود را بر باد رفته ببینند، دولت و مجلس شورای اسلامی باید تصمیم درست و به موقعی بگیرند و با بستههای حمایتی از این قشر حمایت کنند.
گزارش علیرضا بهزادیان