به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم در مراسم گرامیداشت عید غدیر و قدردانی از چهرههای هنری و ورزشی که در فرهنگ صلح و سازش و اقدامات خیرانه پیش قدم بوده اند، افزود: ما امروز خارج از دستگاه قضا عزیزانی را دعوت کردیم که برای پاسداری از ارزش آفرینیها در صحنه انقلاب و کشور نقش ایفا کرده اند.
وی با تجلیل از خدمات آقایان علی اصغر پورمحمدی، حاج حسین یکتا، علی پروین، علی دایی و محمدرضا طالقانی خطاب به آقای دایی، گفت: مردم شما را به عنوان علی دایی میشناسند و علی جزء لاینفک نام شماست و امیدواریم خدمتگزاری شما به قشر ضعیف همچنان استمرار پیدا کند.
رئیس دیوان عالی کشور در ادامه با گرامیداشت عید سعید غدیر خم به معیارهای مدنظر امام علی (ع) در باب مدیریت اشاره کرد و گفت: یکی از تاکیدات ایشان این است که در مدیریت نباید اجازه داد خواص برایمان تصمیم بگیرند چرا که رضایت عوام باید مدنظر باشد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم افزود: از نگاه علی (ع) وقتی اوضاع درست و به کام است، پرخرجترین و پرطمعترین انسانها خواص هستند و از ما پست و مقام میخواهند، اما همین که بلا و مشکلاتی بیاید کمترین زحمت را خواص میکشند و از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنند.
وی گفت: ایشان میفرمایند خواص را بر عوام ترجیح ندهید و رضایت عموم را فدای رضایت عدهای خواص نکنید چرا که اگر رضایت عامه مردم را به دست آورید و خواص ناراحت شوند نارضایتی خواص را پوشش میدهد، اما عکس آن صادق نیست.
رئیس دیوان عالی کشور افزود: یکی دیگر از معیارهای مدیریتی امام علی (ع) این است که خوب و بد نباید مساوی باشند چرا که اگر اینگونه بود انسان نیکوکار دیگر ترغیب به احسان نخواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم گفت: هم اکنون در بسیاری از دوایر دولتی ما اینگونه نیست و بدکار و نیکوکار مساوی دیده میشوند.
وی همچنین حفظ آبروی مردم را از دیگر معیارهای مدیریت علوی خواند و افزود: اگر قاضی یک نفر را به ناحق یک شب به زندان بیندازد یا آبرویش را ببرد، باید پاسخگو باشد.
رئیس دیوان عالی کشور در بخش دیگری از سخنانش از خیران و همه کسانی که به دنبال برقرار صلح و سازش هستند، قدردانی کرد و گفت: ما بر اساس حکم قرآن برای قاتل، حکم قصاص صادر میکنیم، اما همین خداوند فرموده است که اگر میشود باید رضایت اولیای دم را گرفت.