یک جوان کارآفرین ایرانشهری با راه اندازی یک واحد پرواربندی گوساله، سالانه دو هزار تن گوشت قرمز تولید می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، حاج نبی شه بخش جوان کارآفرین گفت: این واحد با سه میلیارد تومان هزینه شخصی راه اندازی شده و سالیانه بیش از 600 راس گاو در این واحد پرورش می یابد. وی افزود: با راه اندازی این واحد زمینه اشتغال 5 نفر دیگر هم فراهم شده است و در تلاشم تولید گوشت قرمز در استان را 30 درصد افزایش دهم. فیاضی مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر هم گفت: این جوان کارآفرین یکی از کشاورزان و دامداران فعال شهرستان است که نقش مهمی در تامین گوشت قرمز منطقه دارد .