به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار بهمئی با اشاره به اینکه ۵ طرح گردشگری در بهمئی تا پایان سال ۹۹ تکمیل و بهره برداری می رسد گفت: پیشرفت کاری این طرح ها پنجاه درصد است که انتظار می رود با جذب اعتبارات ملی و استانی تا پایان امسال این طرح ها به بهره برداری برسند.
حکمت الله سنایی افزود: برای تکمیل طرح های گردشگری شهرستان بهمئی بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: اردوگاه گردشگری تنگ ماغر و اردوگاه منطقه گردشگری برم الوان از مهمترین طرحهای گردشگری این شهرستان هستند که ظرفیت درآمد زایی و اشتغال زایی مناسبی دارند.
آقای سنایی با اشاره به اینکه در شهرستان بهمئی برخی آثار تاریخی وجود دارد که سالانه، میزبان تعداد زیادی گردشگر داخلی و خارجی است گفت: ایجاد اقامتگاههای بومگردی جدید در این شهرستان از مهمترین برنامههای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
فرماندار بهمئی افزود: با توجه به معرفی شهرستان بهمئی به عنوان شهرستان پایلوت توسعه در کشور ، مصمم هستیم از فرصت پیش آمده برای رفع مشکلات و توسعه این منطقه به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
سنایی بیان کرد: موقعیت جغرافیایی بهمئی، موقعیت منحصر به فردی است که از مهمترین مزیت ها، فاصله این شهرستان با شهرها و بنادر اقتصادی کشور از جمله بندر دیلم، بندر امام خمینی(ره) و اهواز مرکز استان خوزستان است.
فرماندار بهمئی گفت: با همکاری دفتر جذب سرمایهگذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان بهمئی به عنوان شهرستان پایلوت توسعه استان معرفی شد و اسنادی برای نهایی شدن این طرح به استانداری ارائه شده است.
سنایی به ظرفیتهای گردشگری شهرستان بهمئی نیز اشاره کرد و ادامه داد: تنگ سروک با سنگ نوشتههای دوره الیمایی(اشکانی)، تنگ ماغر با پوشش گیاهی و آب و هوای دلپذیر، دریاچه برم الوان با طبیعتی زیبا و بارگاه زیارتی امامزادگان سید اسدالله و سید ابراهیم و امامزاده بابا احمد با معماریهای کم نظیر از جمله ظرفیتهای گردشگری این منطقه به شمار میآیند.
وی با بیان شهرستان بهمئی قابلیت اتصال استان های خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد را دارد گفت: با تکمیل و بهره برداری از محور ارتباطی جایزان به بهمئی، یکی از شاهراه های بزرگ ارتباطی بندر امام خمینی به استان اصفهان ایجاد می شود.