به یاد مولای متقیان؛
اجرای طرح ضیافت علوی در شهرستان مراغه
طرح ضیافت علوی با توزیع ۳۵ هزار پرش غذای گرم در مراغه آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، این طرح همزمان با روز عید سعید غدیر خم آغاز شده و روزانه پنج هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع میشود.
اعضای ستاد غدیر شهرستان مراغه با مشارکت خیران و جوانان از عید غدیر تا شش روز دیگر هرروز غذای گرم تهیه و توزیع میکنند.
همزمان با آغاز این طرح اعضای کانون توسعه مراغه پنج هزار پرس غذای گرم تهیه و توزیع کردند.
غذایها تهیه شده در طرح ضیافت علوی به همت گروههای جهادی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی میان خانوادههای آسیب دیده از کووید ۱۹ توزیع میشود.