به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ به طور کلی همه گیری ویروس کرونا از اواخر دسامبر تاکنون جان دست کم ۷۱۵ هزار و ۳۴۳ نفر را گرفته است. بیش از ۱۹ میلیون نفر در سراسر جهان به این ویروس آلوده شده اند که بیش از ۱۱ میلیون نفر آنها درمان شده اند.
آمریکا با ۱۶۰ هزار و ۱۰۴ مورد مرگ ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ بیش از همه کشورها تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته است. برزیل با ۹۸ هزار و ۴۹۳ مورد مرگ، مکزیک با ۵۰ هزار و ۵۱۷ مورد، انگلیس با ۴۶ هزار و ۴۱۳ مورد و هند با ۴۱ هزار و ۵۸۵ مورد در ردههای بعد قرار میگیرند.
اما در مقایسه با جمعیت بلژیک با ۸۵۱۱ مورد مرگ در میان یک میلیون نفر جمعیت بالاترین آمار مرگ و میر را دارد. انگلیس، پرو، اسپانیا، ایتالیا و سوئد در ردههای بعدی جای دارند.
در فرانسه پس از حذف حدود ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در شرکتهای خصوصی در سه ماهه نخست، در سه ماهه سوم ۱۲۰ هزار فرصت شغلی دیگر در بخش خصوصی حذف شد. این بهبود نسبی ناشی از بهبود مشاغل موقت و ایجاد ۱۰۸ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در حوزه است.
شرکت هواپیماسازی اروپایی ایرباس هم که تحت تاثیر توقف نسبتا کامل حمل و نقل هوایی در جهان قرار است شاهد لغو ۶۷ سفارش از مجموع ۳۶۹ سفارش خود از ابتدای سال جاری بود.
در نیمه نخست سال جاری ایرباس که قصد دارد ۱۵ هزار فرصت شغلی را در سراسر جهان حذف کند، تعداد هواپیماهای تحویل داده شده خود را در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته نصف کرد و زیان مالی ۱.۹ میلیارد یورویی را ثبت کرد.
شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز انگلیس هم در چارچوب برنامه حذف ۱۲ هزار فرصت شغلی، تاکنون ۶ هزار خروج داوطلبانه از این شرکت را ثبت کرده است. این شامل خدمه کابین، مهندسان یا کارکنان فرودگاهی میشوند که تا دوشنبه هفته گذشته به آنها فرصت داده شده بود از میان گزینههای موجود انتخاب کنند. کارکنانی هم که میخواهند همچنان در این شرکت بمانند از روز جمعه از سرنوشت خود آگاه خواهند شد. قرار است بریتیش ایرویز با ارسال نامه برای کارکنان به آنها اطلاع دهد که آیا در شرکت خواهند ماند یا اخراج خواهند شد.
تنها چند روز پس از بازگشایی مدارس در آلمان دو مدرسه در شمال این کشور پس از شناسایی موارد ابتلا به کووید ۱۹ تعطیل شدند.
طبق مطالعهای که در مجله «تغییر آب و هوای طبیعت» منتشر شد کاهش بی سابقه انتشار گازهای گلخانهای در زمان قرنطینه در کاهش روند گرم شدن آب و هوا هیچ تاثیری نداشت. در این مطالعه بر لزومی دوری پایدار از انرژیهای فسیلی تاکید شده است.
انتشار جهانی دی اکسید کربن هم که عامل تغییرات آب و هوایی است ممکن است در سال ۲۰۲۰ تا ۸ درصد کاهش یابد.
پلیس استرالیا دو مرد متهم به برنامه ریزی برای برگزاری تظاهرات در اعتراض به قرنطینه ملبورن را دستگیر کرد. قرنطینه اخیر بالاترین میزان محدودیتهای اعمال شده در ایالت ویکتوریا تاکنون است.
در اوایل هفته منع آمد و شد شبانه در این ایالت اعمال شده و از روز پنجشنبه تنها مغازههای ضروری اجازه فعالیت دارند. ساکنان ملبورن هنوز میتوانند در طول روز برای ورزش یا کار در صورت ضروری بودن آن از خانه خارج شوند.