خوزستان ؛
افزایش نظارت بر عملکرد واحدهای پخت نان در گتوند
با تصمیم اعضای شورای آرد و نان، طرح نظارت بر عملکرد واحدهای پخت نان شهرستان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار گتوند گفت: باتوجه به گزارشات ارسالی به فرمانداری مبنی بر رعایت نکردن ساعت پخت و پز و کیفیت نامناسب نان از سوی برخی از واحدهای پخت نان، یک تیم کارشناسی متشکل از نماینده فرمانداری، نماینده صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه نانوایان و نماینده شبکه بهداشت و درمان تشکیل و از وضعیت واحدهای پخت نان در شهرستان گتوند گزارش کاملی تهیه میشود.
حسین سلاسل افزود : هر گونه مورد خلاف قانون در حوزه تولید، کیفیت، کمیت و نیز رعایت نکردن مسائل بهداشتی با واحد متخلف برخورد میشود.
وی گفت : هرگونه تصمیم در خصوص واحدهای پخت نان در بستر قانون و با نظر کارشناسی اعضای شورای آرد و نان صورت میگیرد و اقدامات خودسرانه از افراد پذیرفتنی نیست.
۴۸ واحد پخت نان از نوع تافتون، سنگک و بربری در شهرستان گتوند وجود دارد.