به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، حسن رهایی افزود: برای طرح رویان خرید زمین و پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی عملیات ساخت مرحله اول ساختمانی همراه احداث خیابانها و آسفالت ریزی کل محوطه انجام شده است و با حمایت مسوولان استانی و دولت با تخصیص اعتبارهای باقیمانده و اعتبارهای مربوط به تجهیزات در تکمیل آن تسریع شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان افزود : نمایندگی بانک خون بند ناف رویان نیز ظرفیت نوین و با ارزشی است که به همت این مجموعه از سال ۱۳۹۲ در استان مشغول به ارائه خدمت است و تا کنون بیش از ۲ هزار مراجعه و بیش از ۶۰۰ مورد ذخیره سازی خون بند ناف نوزادان در استان سمنان انجام شده است.
رهایی افزود: اخذ موافقت کلی برای گروه برنامه ریزی گردشگری کویر و پیگیری برای اخذ موافقت اصولی گروه، انجام طرحهای پژوهشی مرتبط، پیش بینی و تهیه زمین به مساحت ۱۶ هکتار برای احداث مرکز خدمات تخصصی تولیدات گیاهی و همچنین اخذ موافقت قطعی برای مرکز خدمات تخصصی زمین شناسی و معدن، احداث و تجهیز آزمایشگاه مصالح ساختمانی و مواد معدنی و انجام طرحهای تحقیقاتی در حوزههای مرتبط با مواد معدنی موجود در استان از دیگر اقدامات جهاد دانشگاهی است.
وی افزود: مجتمع آموزشی، پژوهشی و فرهنگی کویر سمنان و مرکز تولیدات گیاهای درشاهرودنیز از دیگر طرحهای ملی جهاددانشگاهی در استان سمنان است که در ۲ حوزه مطالعات کویر و کشاورزی در حال راه اندازی است و تکمیل آن نیازمند حمایت مسوولان استانی و تخصیص اعتبارات باقیمانده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان تصریح کرد: ۳۴ هزار نفر را جهاددانشگاهی استان آموزش داده اند و ۶ هزار نفر از سامانه آموزشی و آزمون آنلاین جهاددانشگاهی استان سمنان بهرهمند شدند.
وی افزود: در یکسال گذشته بالغ بر ۵۱۷ نفر در غالب ۱۶۳ دوره آموزشی آزاد شامل آموزشهای زبان خارجه آموزشهای مهارتی پزشکی، آموزش کامپیوتر و فناوری اطلاعات و کارآفرینی و همچنین ۳۳ هزار و ۶۱۶ نفر در قالب ۵۸ دوره آموزشی کارفرمایی و قراردادی شرکت کردند.
به گفته رهایی بیش از ۲ هزار دوره آزمون برای بالغ بر ۶ هزار نفر از متقاضیان در دستگاههای اجرائی و فراگیران آزاد از طریق سامانه آموزشهای مجازی و سامانه آزمون آنلاین جهاددانشگاهی استان سمنان نیز برگزار شده است.
رهایی ادامه داد: در یکسال گذشته ۲ هزار نفر در استان سمنان در بیش از ۵۰ دوره آموزشی مهارت پزشکی از جمله تکنیسین داروخانه، دستیار کنار دندانپزشک، کاربرد درمانی گیاهان دارویی، دستیار چشم پزشک و امدادگر اورژانس شرکت کردند و درصدبالای ایجاد اشتغال را به همراه داشته است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان افزود: مرکز نوآوری و شتاب دهی با زمینه فعالیت نرم افزارهای کاربردی مبتنی بر تلفن همراه صادره از سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی و مرکز نوآوری طراحی اپلیکیشن موبایل از دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه فناوری اطلاعات و IT در جهاددانشگاهی استان سمنان آغاز به کار کرده است.