سنندج؛
نان بی کیفیتی که هیچ کس تحویل نمی گیرد
از سیاه نمایی بپرهیزیم و در پی رفع مشکل باشیم .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، معاون اقتصادی استاندار کردستان در جلسهی شورای آرد و نان کردستان با بیان این مطلب گفت: آمارها و کنترلهای ادارات و سازمانهای نظارتی در امر آرد و نان نشان میدهد که حدود ۹۰ درصد تولید آرد و نان در استان منطبق با استاندارد است، اما کیفیت نامطلوب نان را نباید نادیده گرفت و باید این وضعیت اصلاح شود.
خالدجعفری با اشاره به اینکه مردم به دنبال نان سالم اند و و نان سفید نمیخواهند، افزود: کیفیت آرد و نحوهی توزیع آن با همکاری همهی دستگاههای متولی در سازمان سمت بررسی و نظارتهای دقیق تری برروی چانهی نان انجام شود.