به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ استفاده اجباری از ماسک به سرعت در شهرهای اروپا در مواجهه با ویروس کووید-۱۹، به ویژه در فرانسه در حال افزایش است.
از کنترل خارج شدن ویروس کووید-۱۹، در فرانسه به شدت مایع نگرانی شده است. این در حالی است که شمار مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به بیماری کرونا، اکنون از رقم ۷۰۰ هزار نفر نیز گذشته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، از روز چهارشنبه، ماسک زدن در خارج از مناطق بسیار شلوغ تولوز، در جنوب غربی فرانسه، اجباری خواهد بود. به زودی اجباری شدن ماسک زدن در پاریس و سایر شهرهای فرانسه نیز اعلام خواهد شد. یک اقدام مشابه روز چهارشنبه در آمستردام و مناطق خرید روتردام به اجرا در میآید.
شورای علمی فرانسه روز سه شنبه هشدار داد ویروس کووید-۱۹، با کاهش چشمگیر فاصله گذاریهای اجتماعی و مقررات بهداشتی به شکلی فعالتر در حال گردش است و از همین رو توازن شکنندهای در کل کشور حاکم شده است و از همین رو احتمال میرود در هر زمان در یک سناریوی کمتر کنترل شده مانند آنچه در اسپانیا روی دارد در فرانسه قرار گیریم.
دولت ایرلند نیز به نوبه خود تصمیم گرفت تا آخرین مرحله از کاهش مقررات قرنطینه و محدودیتهای خارج شدن از منزل برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا را که شامل بازگشایی همه کافهها و هتلها است، به تعویق اندازد. ایرلند همچنین تصمیم گرفته است از ۱۰ ماه اوت ماسک زدن در فروشگاهها و مراکز خرید را اجباری کند.
در آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور بار دیگر با قاطعیت قاطعانه اظهار داشت که برخی شاخصها نشان میدهد که تلاشهای بی امان ما برای مهار ویروس به ویژه برای محافظت از آسیب پذیرترین افراد در واقع بسیار خوب عمل میکند.
با این حال، براساس آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، این کشور در ۲۴ ساعت گذشته ۱، ۳۰۲ مرگ جدید مرتبط با کووید ۱۹ را ثبت کرده است. شمار مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به بیماری کرونا، در آمریکا اکنون از رقم ۱۵۶۰۰۰ نیز فراتر رفته است.
برزیل، که بعد از آمریکا دومین کشور بسیار آسیب دیده جهان از نظر شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ و شمار مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به بیماری کرونا است تاکنون ۹۶ هزار نفر را به علت به علت ابتلا به ویروس کووید-۱۹، از دست داده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت آرژانتین، این کشور طی ۲۴ ساعات گذشته میزان مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به ویروس کووید-۱۹، در آن به ۱۶۷۹۲ رسید که در نوع خود بی سابقه است. پرو نیز روز سه شنبه اعلام کرد شمار مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به بیماری کرونا، در این کشور از مرز ۲۰، ۰۰۰ نفر عبور کرده است و بیمارستانهای آن اشباع شده اند.
در فیلیپین، بیش از ۲۷ میلیون نفر در مانیل و چهار استان همجوار که حدوداً یک چهارم از جمعیت این مجمع الجزایر را تشکیل میدهد در حالت قرنطینه قرار گرفتند.
این ویروس همچنین به روند نابودی اقتصاد جهانی ادامه میدهد و در همین راستا در ترازنامهها و طرحهای شرکتها بذر آشفتگی میپاشد.
سایت آنلاین رزرو جا در هتلهای جهان Booking.com در مواجهه با صنعت گردشگری ویران شده، روز سهشنبه اعلام کرد با توجه به ادامه پیامدها و آثار منفی ناشی از شیوع بیماری کرونا در نظر دارد تا یک چهارم نیروهای خود را کاهش دهد. این سایت در حال حاضر ۱۷.۵۰۰ نفر در جهان نیروی کار دارد.
گروه انگلیسی پیتزا اکسپرس Pizza Express و آکور Accor فرانسه نیز اعلام کرده اند که هر یک هزار نفر یا بیشتر از نیروی کار خود را اخراج میکنند. این دو شرکت اعلام کرده اند برای بقای خود این کار را انجام میدهند.
در مورد غول آمریکایی دیزنی نیز که فعالیتهای خود در پارکهای تفریحی، سفرهای دریایی و ... در سه ماهه دوم امسال ۸۵ درصد کاهش داده، تصمیم گرفته است که روی جریان مستقیم محتوا به مصرف کنندگان متمرکز شود.
در آمریکا، جمهوریخواهان و دموکراتها روز سه شنبه به بحث و گفتگو خود ادامه دادند تا طرحی درباره کمکهای جدید برای میلیونها آمریکایی بیکار شده به علت شیوع بیماری کرونا به تصویب برسانند. اگر این طرح به تصویب برسد به شرکتهای کوچک و متوسط و بنگاههای تولیدی آمریکایی نیز که به علت شیوع بیماری کرونا آسیب دیده اند کمک خواهد شد.
سازمان بهداشت جهانی نیز روز سه شنبه بر لزوم رعایت شیوه نامههای بهداشتی و رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی و مقررات موجود در زمینه تولید واکسن در آینده تأکید کرد. همچنانکه روسیه قول داده است میلیونها واکسن تا اوایل سال ۲۰۲۱ تولید کند.
کریستیان لیندمایئر سخنگوی سازمان جهانی بهداشت که به عنوان نهاد کارشناسی سازمان ملل متحد نقش سازماندهی در امور بهداشتی و سلامت جامعه جهانی را برعهده دارد، در پاسخ به سئوالی درباره اعلام روسیه مبنی بر تولید واکسن کرونا گفت هر گونه واکسن و دارویی برای درمان کرونا باید تحت آزمایشهای مختلف قرار گیرد و بعد در اختیار مردم قرار گیرد.