به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ مهارت آموزان زیادی امروز تبدیل به کارآفرینان نمونه در کشورمان شده اند؛ آیا میدانید در کشورمان حتی میتوان به صورت رایگان یک مهارت را به دست آورد؟
مهارت آموزی و شاگردی کردن را هر کارآفرینی در روزها و سالهای ابتدایی اشتغال به کار، تجربه کرده است. کارآفرینانی که پس از سالها شاگردی هم خود صاحب کسب و کاری شده اند و هم دست دیگری را به یاری گرفته اند.
سازمان فنی و حرفهای به عنوان متولی مهارت آموزی در کشور با برگزاری آموزشگاههای دولتی و آزاد در رشتههای مختلف افراد علاقهمند را با مهارت آشنا و ماهر میکند.
بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ کارگاه آموزش دولتی سازمان فنی و حرفهای در کشور فعالند که به صورت رایگان مهارت هار ا آموزش میدهند و حدود نیمی از کسانی که گواهینامه سازمان فنی و حرفهای را کسب کرده اند صاحب شغل شده اند.
اما بسیاری از مردم از وجود چنین آموزشگاههایی بی خبرند به طوری که در سال ۹۸ تعداد مهارت آموزان آموزشگاههای فنی و حرفهای ۹۲۸ هزار نفر بوده است.
مربیان آموزشی سازمان فنی و حرفهای میگویند رشتههای صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی به ترتیب با اقبال بیشتر مهارت آموزان روبه رو بوده و بیشتر از همه برای ماهران پول سازی کرده است.
با نگاهی به کارآموزان آموزشگاههای فنی و حرفهای به راحتی میتوان پی برد که مهارت برای امرار معاش بیشتر از مدرک گرایی سودمند است به گونهای که حدود دو سوم مهارت آموزان در این آموزشگاهها را افرادی با مدارک عالی تحصیلی همچون دکترا و کارشناسی ارشد تشکیل میدهند؛ مهارت آموزانی که از تجربه افراد موفق و کارآفرین استفاده میکنند و با مشغول شدن در رشتههای مورد علاقه خود هدفهای اقتصادیشان را پی میگیرند.
مهارت آفرینان بسیاری هستند که با حدود ۷ سال فعالیت در یک حوزه تخصصی و با ماهر شدن در آن رشته، روزانه درآمدهای میلیونی از مهارتشان کسب میکنند.
این ما هستیم که با تصمیم و اراده میتوانیم با کسب یک مهارت پول سازی کنیم و چرخ توسعه کشورمان را بگردانیم.
شما علاقهمندان به مهارت آموزی میتوانید برای اطلاع از رشتهها و دورههای مختلف آموزشگاههای فنی و حرفهای به پایگاه اطلاع رسانی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور www.irantvto.ir مراجعه کنید.