به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از پاریس، از دسامبر ۲۰۱۹ که این بیماری برای نخستین بار در مرکز چین مشاهده شد، بیش از ۱۸ میلیون و ۳۲۴ هزار و ۵۸۰ نفر در ۱۹۶ کشور و سرزمین جهان به آن مبتلا شده اند که از این تعداد دست کم ۱۰ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۵۰۰ نفر بهبود یافته اند.
البته این ارقام گویای آمار واقعی مبتلایان نیست. در برخی کشورها تنها از موارد حاد تست کرونا گرفته میشود، برخی کشورهای فقیر نیز ظرفیت غربالگری محدود دارند.
دوشنبه ۲۰۷ هزار و ۱۲۴ مورد جدید ابتلا و چهار هزار و ۳۰۹ مورد جدید فوتی در سراسر جهان به ثبت رسید. هند با ۸۰۳ مورد جدید مرگ، برزیل با ۵۶۱ مورد جدید مرگ و آمریکا با ۵۳۲ مورد جدید مرگ، بیشترین قربانیان کرونا را در ۲۴ ساعت گذشته به خود اختصاص دادند.
بیشترین مبتلایان به «کووید-۱۹» و همچنین بیشترین موارد مرگ ناشی از این بیماری در جهان، در آمریکا به ثبت رسیده است. بنا بر اعلام دانشگاه جانز هاپکینز، تا کنون چهار میلیون و ۷۱۷ هزار و ۷۱۶ مورد ابتلا در این کشور به ثبت رسیده است که از این تعداد ۱۵۵ هزار و ۴۷۱ نفر جان باخته اند و دست کم یک میلیون و ۵۱۳ هزار و ۴۴۶ نفر نیز بهبود یافته اند.
پس از آمریکا، برزیل با دو میلیون و ۷۵۰ هزار و ۳۱۸ مورد ابتلا و ۹۴ هزار و ۶۶۵ مورد فوتی، بیش از سایر کشورهای جهان تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است و پس از آن، مکزیک با ۴۸ هزار و ۱۲ فوتی (۴۴۳ هزار و ۸۱۳ مبتلا)، انگلیس با ۴۶ هزار و ۲۱۰ فوتی (۳۰۵ هزار و ۶۲۳ مبتلا) و هند با ۳۸ هزار و ۹۳۸ مورد مرگ (یک میلیون و ۸۵۵ هزار و ۷۴۵ مبتلا) در ردههای بعدی قرار میگیرند.
براساس نسبت مرگ و میر به جمعیت، بلژیک با ۸۵ مورد مرگ به ازای هر صد هزار نفر، در ردیف نخست قرار دارد و پس از آن به ترتیب انگلیس (۶۸ نفر)، اسپانیا (۶۱ نفر)، پرو (۶۰ نفر) و ایتالیا (۵۸ نفر) قرار دارند.
چین (به جز مناطق هنگ کنگ و ماکائو) به طور رسمی در مجموع ۸۴ هزار و ۴۶۴ مورد ابتلا (۳۶ مورد جدید بین روزهای دوشنبه و سه شنبه) ثبت کرده است که از این تعداد، چهار هزار و ۶۳۴ نفر جان خود را از دست داده اند (صفر مورد جدید) و ۷۹ هزار و ۳۰ نفر نیز بهبود یافته اند.
براساس مناطق جغرافیایی، تا ساعت ۱۱ امروز به وقت گرینویچ، در اروپا در مجموع ۲۱۱ هزار و ۱۴۵ مورد مرگ به ازای سه میلیون و ۲۳۳ هزار و ۱۵۱ مورد ابتلا به ثبت رسید. آمریکای لاتین و منطقه کارائیب نیز ۲۰۳ هزار و ۷۲۶ مورد مرگ (پنج میلیون و ۳۲ هزار و ۲۸ مبتلا)، آمریکا و کانادا ۱۶۴ هزار و ۴۵۳ مورد مرگ (چهار میلیون و ۸۳۴ هزار و ۷۲۳ مبتلا)، آسیا ۶۵ هزار و ۹۷۰ مورد مرگ (سه میلیون و ۴۸ هزار و ۹۳۳ مبتلا)، خاورمیانه ۲۸ هزار و ۳۲۰ مورد مرگ (یک میلیون و ۱۸۵ هزار و ۱۶۷ مبتلا)، آفریقا ۲۰ هزار و ۶۲۹ مورد مرگ (۹۷۰ هزار و ۹۷ مبتلا) و اقیانوسیه ۲۶۴ مورد مرگ (۲۰ هزار و ۴۸۹ مبتلا) به ثبت رسیده است.